Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    158
  • Bu anket kapanacak: .
Lemina icin de teklif geliyormuş. Söylendigi gibi zam istiyorsa satmak en mantıklısı yerine bissouma alır önümüze bakarız. Son 10 gün baya aksiyonlu olacağa benziyor

Aha

Manchester City, Senne Lammens seçeneğini değerlendiriyor!

🇧🇪 Gianluigi Donnarumma için çok yüksek bir bedel talep eden Paris Saint-Germain ile pazarlıklarda zorluklar yaşayan Manchester City, son dönemde Belçikalı oyuncuya yöneldi.

(@sachatavolieri)

Bir sekilde barisin gidisine izin verildi diyelim..Keremdeki ahmakligi yapmayip kesinlikle TR ligine satilamaz maddesi konulmali..

Antremanlara çıkmamak nedir yav barış. Bak bu hoşuma gitmedi seni severim överim bu olmadi

Aha

🇧🇪 Gianluigi Donnarumma için çok yüksek bir bedel talep eden Paris Saint-Germain ile pazarlıklarda zorluklar yaşayan Manchester City, son dönemde Belçikalı oyuncuya yöneldi.

(@sachatavolieri)
menajer haberi bence zaten Trafford'u aldılar Lammens o seviyede değil

Lemina icin de teklif geliyormuş. Söylendigi gibi zam istiyorsa satmak en mantıklısı yerine bissouma alır önümüze bakarız. Son 10 gün baya aksiyonlu olacağa benziyor

Muhtemelen bu çingene Neom işte o da.

Barış'ı satmayınca salça oldular.

Arkalarında Selahattin Baki ve KOÇ yoksa bir şey bilmiyorum.

İç karışıklık çıkarmak için yapıyorlar. Alacakları da yok.

Eren Dinkçi alınmalı acilen. Barış Alper de satılmamalı. Olacaksa Marcao satışı gibi olmalı bu iş. Marcao satılmadan Abdülkerim'i almıştık o sezon.

Yav yok ben bizimkilerin bakış açısı öyle olabilir diye yazdım.

Şu saate kadar zorlamamalarının başka bir açıklaması pek yok gibi.
Sov amacli buyuk isimler pesinde vakit kaybi bence, sahneyi seviyorlar cok malum

(Ustteki yorum senin ozelinde degil yav genel)

Trafford Wolwes maçında bayağı güven verici duruyordu, ayağı Ederson gibi değil tabii ama geleni geçeni de yemiyor yani.

Aha

(@sachatavolieri)
Edersonu nereye satiyorlarmis :) kalmayacak miydi hani:)

Barış konusunda geri dönüşü zor duruma girmek üzereyiz. Derhal aksiyon alınmalı. Aksi takdirde oyuncu da yönetim de ipe gidiyor gibi duruyor. Ederini veriyorlar ise ve artık oyuncu disiplinsiz davranıyor ise satılmalı.

Yok haberler yalansa da barış başta olmak üzere kulüp de açıklama yapmalı. Derhal

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hoca conta yakarsa akşama kadro dışı kalır BAY. Farklı bir gerekçesi vardır antreman işinin umarım. Hos bu kadar dökülüp saçılmışken gerçekten sakat olsa bile kimse sakatmış demez.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt