Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.377
- 8.990
- 1.203
Lemina icin de teklif geliyormuş. Söylendigi gibi zam istiyorsa satmak en mantıklısı yerine bissouma alır önümüze bakarız. Son 10 gün baya aksiyonlu olacağa benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten çok az bulunan bir profil bence.Ben en cok Semeyoyu benzetiyorum ama maslesef imkansiz bizim icin
menajer haberi bence zaten Trafford'u aldılar Lammens o seviyede değilAha
Manchester City, Senne Lammens seçeneğini değerlendiriyor!
Gianluigi Donnarumma için çok yüksek bir bedel talep eden Paris Saint-Germain ile pazarlıklarda zorluklar yaşayan Manchester City, son dönemde Belçikalı oyuncuya yöneldi.
(@sachatavolieri)
Lemina icin de teklif geliyormuş. Söylendigi gibi zam istiyorsa satmak en mantıklısı yerine bissouma alır önümüze bakarız. Son 10 gün baya aksiyonlu olacağa benziyor
Sov amacli buyuk isimler pesinde vakit kaybi bence, sahneyi seviyorlar cok malumYav yok ben bizimkilerin bakış açısı öyle olabilir diye yazdım.
Şu saate kadar zorlamamalarının başka bir açıklaması pek yok gibi.
Eren Dinkçi iyi bir oyuncu değil maalesefEren Dinkçi alınmalı acilen. Barış Alper de satılmamalı. Olacaksa Marcao satışı gibi olmalı bu iş. Marcao satılmadan Abdülkerim'i almıştık o sezon.
Puauahahahha record son dk geçiyor yavşak kalmış benfica da
Yerli ve tembel değilse geliştirilebilir. Barış'ın da birçok eksiği olmasına rağmen gelişerek buralara geldi.Eren Dinkçi iyi bir oyuncu değil maalesef
Edersonu nereye satiyorlarmisAha
Manchester City, Senne Lammens seçeneğini değerlendiriyor!
Gianluigi Donnarumma için çok yüksek bir bedel talep eden Paris Saint-Germain ile pazarlıklarda zorluklar yaşayan Manchester City, son dönemde Belçikalı oyuncuya yöneldi.
(@sachatavolieri)