- 20 Mayıs 2011
- 22.044
- 9.455
- 1.623
Geçen sene Oğuz Aydın’ı almamanın bedelini şu transferde bile ödüyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar hep okan hocanın eksiklikleri.Barış giderse fizikli adam ihtiyacımız var söylemine katılmıyorum
Bize Kanatlara net olarak top ile oynamayı bilen birisi gelse yeter
Barışın fizik ile yaptığını hız ve teknik ile de basbayağı yapabilirsin
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün yapılan en mantıklı açıklama
Her topçu aynı değil. Sadakatini,aidiyetini kanıtlamış topçu ayrı diğerleri sadece maaşlı çalışan benceOyunculara,fener gibi yapmak en doğrusu sanirim yani konsomatris muamelesi cekmeliyiz paramızla işimiz görene kadar somurmeli sonra atmaliyiz, duygusal bağ kurmamak en doğrusu sanirim
Sinan adamcı değil, yanlış yaptıklarında sert konuşuyor doğru ama yerli topçuları kayırma huyu var biraz. Taraftar neden kerem ve barış'ı icardi kadar sevmiyor minvalinde bir düşünce yapısı var. Bu taraftar birini boşuna sevmez bunu anlamalı önceSinan genelde kim haklıysa onun yanında en başından beri Kerem’i giderken dahi hiç savunmadı mesela. Geçenlerde dedi hatta Kerem’in Galatasaray’dan gidişini taraftara bağlayanlar Benfica taraftarı ayakta alkışlıyordu o zaman onların suçu ne herşeyi taraftara kitlemeyi bırakın fedi
Erinç adamcı biraz
Belki Osimhen gibi üstümüze kiralık atarlarBunlarin lokmanı alabilmeleri icin 2 ay lazim 10 gunde anca Yusuf sarıyı alabilirler.
Barış giderse tom taşıyabilecek fizikli adam gelmeli. Topla oynamayı bilen iki net kanat var zaten sane ve yunusBarış giderse fizikli adam ihtiyacımız var söylemine katılmıyorum
Bize Kanatlara net olarak top ile oynamayı bilen birisi gelse yeter
Barışın fizik ile yaptığını hız ve teknik ile de basbayağı yapabilirsin
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu barış mevzusu ortaya çıkmasa hesapta olmayan bir para bu zaten. Benfica'nın bir sürü transfere ihtiyacı varken neden orkun ve kerem'de geri adım atmadı. O geri adımı atarsan orta- uzun vadede hem maddi hem manevi çok şey kaybedersin bunu anlamak çok zor birşey değilgücümüz kadar dayılık yapabiliriz
şayet önümüze 45+ bir teklifle gelirlerse ''satmıyorum'' diyecek güç bizde var mı ?
bence yok. mali yapımız o kadar sağlam değil.
hele hele osimhen transferini yapmışken oradaki negatif bakiyeyi biraz olsun düzeltme şansını kaçırmak istemeyiz.
biz o avrupa'nın baba takımları gibi değiliz maalesef.
Uğur Karakullukçu:”Barış’ın Galatasaray’a verdikleri,Galatasaray’ın Barış’a verdiklerinden daha fazladır.”