Sözlükte ise Monaco'nun göndermek istediği oyunculardan biri diyor. Altta da lekip linki vardı.
O zaman 40 imkansız da eğer göndermek istiyorlarsa bu yaş durumu araştırılmalı.
Not : FIFA u17ler için kemik yaşı tespiti yapıyormuş ve Singo u17'de hiç oynamamış
Eyvah dedeyi saplayacaklar.

:D
galatasaray-komedi-caps-1-1.webp
Lan kanksssssssss

Manun daha iyi olsun diye cöplerini bize itelemekten utanmiyonmu yav🤣

Singo maalesef 30lu yaşları çoktan görmüştür, konuşulan bonservis bizi epey zor durumda bırakır. Savunma oyuncusuna para gömeceksek bu isim Avrupalı olmalı

Sözlükte ise Monaco'nun göndermek istediği oyunculardan biri diyor. Altta da lekip linki vardı.
O zaman 40 imkansız da eğer göndermek istiyorlarsa bu yaş durumu araştırılmalı.
Not : FIFA u17ler için kemik yaşı tespiti yapıyormuş ve Singo u17'de hiç oynamamış
Afrika alt yapılı savunmacı ve kaleci alınmaz bence çünkü bu mevkilerde fundamental, pozisyon bilgisi çok önemli. O konuda iyi eğitim almıyorlar

Bu singo'ya o kadar para vermek yerine doue'ye gitseler ya aynı fiyat baremindedir 2 transferde doue bize daha çok lazım olacak bir profil hemde.

Mal ya oyuncu teklifi bilmiyorsa neden Neom için antrenmana çıkmadı. Real Barça mi sandi Barış bunları

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Allah analı babalı büyütsün göbekdaş

Singo maalesef 30lu yaşları çoktan görmüştür, konuşulan bonservis bizi epey zor durumda bırakır. Savunma oyuncusuna para gömeceksek bu isim Avrupalı olmalı
Yav su sacma yas muhabbeti de baydi ha bir oyuncu istenilmeyince +5 yas falan koyuluyor.

Artik transferin son gunleri yaklasiyor CL listesi icin bu saatten sonra ben para isini gectim, cunku suan muhasebe yapacak zaman kalmadi. Para konusunda anlasabilirsek hocanin en cok istedigi kimse alinsin, Singo ise Singo, Akanji ise Akanji.

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
geçmiş olsun öretmenim.

ayrıca allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı bir ömrü olsun

Geri
Üst Alt