Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kluiverti ceksek keske hem sag hem sol kanat oynar

Muthis bir rotaayon olur he yabanci siniri olmasa keremi de keser ama iste

+1

Eren Elmalı istikrarlı bir oyuncuysa eğer oyuncu hakkında bilgim yok son 2 maçını izledim sadece. Abdülkerim'e ek olarak,Eren Elmalı'yı da alsaymışız bu 3 yerli muhabbetinde hiç sorun yaşamayacakmışız yalnız. Tabi bizden 6-7 istendiği siyasetin araya girip 3-4'e tsye gönderildiğini söylüyorlar hal böyleyse yapacak bir şey yok. Ama onu da alabilseymişiz kafamız çok rahattı
Ucuza falan almadilar bence Eren'i. Dogucan'la beraber 5m verip aldilar gayet sogus bir ucret. Herif de iyi duruyor ama biraz Boey gibi bir oyuncu oyle cok pas oyununa musait ya da arkasini bos birakmayan biri degil yani soru isaretleri var kendine dair

He bir de soyle bi sikinti var kerem yerine ybanci kullanicaksak bir yabanciyi eksiktmemiz lazim burda en buyuk aday pva ama yerine yerli yok kazimcan demeyin

Mert muldur bu yuzden cok kritik hamleydi

Benim transfer dönemi başından beri en çok istediğim isimlerden biriydi Mert Abdülkerim ve Kazimcana boş paralar sactik üstüne Dubois geldi bu paralara rahatlıkla net bir yerli bek kazanmis olurduk.. Duboisnin performansından bağımsız konuşuyorum belki çok seveceğiz de görüyoruz işte degisiklik bile yapamaz olduk sınır yüzünden..

Narcao için 13+2, Nelsson için 15+3'tü haberler. Marcao'da payda var. Ben toplamı aldım 31-33 yapıyor o da. Marcao'yu ederinin 3 milyon altına sattılar bence. Gerek milli takım olmaması- AB olmaması gerekse Kerem olayı gibi disiplin olayı nedeniyle 20-25 veren çıkmazdı maalesef 1 maç milli takıma çağrılsaydı bizle o zaman 20-25'e satabilirdin. Nelsson'u ise bu perspektiflere bakarak ben 25'in(serbest kalma) altına bırakılmasını istemem şahsen. DK sonrası bir PL takımının 25 verip alması çok olası çünkü.
Senin yazdigin iyimser senaryoda bile garanti ucret 28m ediyor. Fener sirf Kim icin garanti 18m aldi. Gerci o paranin bi kismi Kim'e gitti, bi kismi Cin kulubune gitti, bi kismi da Ali Koc'un cebinden sisirmeydi ama olsun yani kagit ustundeki durum bu

Benim transfer dönemi başından beri en çok istediğim isimlerden biriydi Mert Abdülkerim ve Kazimcana boş paralar sactik üstüne Dubois geldi bu paralara rahatlıkla net bir yerli bek kazanmis olurduk.. Duboisnin performansından bağımsız konuşuyorum belki çok seveceğiz de görüyoruz işte degisiklik bile yapamaz olduk sınır yüzünden..
Orta sahave hucumda yerli kullanicaz mecbur allahtan hamza var bu sene

Kerem için ilgiler doğruysa bonuslarla 13-15 civarı bir teklife satarım ben. Beknaz Türk sayılsa yerine onu koyardım ama Barış Alper'de olur o çocukta özgüvenini kazanırsa aradığımız tarz bir kanat olabilir.

Yedek kulübesinde yeterince hamle oyuncusu yok. Mertens ilk 11’e girdikten sonra kulübede Gomis ve Emre Akbaba dışında hücumda hamle şansımız yok.

Takimin sorunlari

1 okan (taktiksel ve buyuk takim uygunsuzlugu)
2 kerem (negatifligi)

Baska sorun yok

Transferlerde iyi

Abdulkerim o hatayi yapmasa cok iyi mac cikariyordu kendi adina hatta bence sahanin en iyisiydi bizim adimiza boey ile birlikte

Boeyde bir serh koyayim (ofansi cok cok cok zayif) gelistirmesi lazim ozellikle cizgi kosularini ofansa cikarken (zamanlama sikintisi yasiyor)

Böyle bakarsak 2 stoper 1 sol bek 1 forvet 1 orta saha 1 de 10 numara gerekir her mevkiiyi ideal hale sokmak icin.. Her yere mükemmel transferler yapamayız gönül depay istiyor da o iş olmuyor ..
Baglamdan uzaklasmayalim simdi ustat. Ben her mevkiye adam alalim demedim.

Hucuma zenginlik katmazsak bu kadronun is yapmasi zor. Bosuna debelenip dururuz burada niye takim kisir niye gol atamiyoruz diye

Kerem için ilgiler doğruysa bonuslarla 13-15 civarı bir teklife satarım ben. Beknaz Türk sayılsa yerine onu koyardım ama Barış Alper'de olur o çocukta özgüvenini kazanırsa aradığımız tarz bir kanat olabilir.

Hucum hattina yabanci daha iyi

Yerliyi defansda ve kalecide aramaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt