Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Cengiz bir gelse elimiz müthiş güçlenir kontenjan olayındaCengiz firsati duser mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cengiz bir gelse elimiz müthiş güçlenir kontenjan olayındaCengiz firsati duser mi
Zam yapilcakmis zaten fakat yine boyle devam ederse rezerv ligeKerem muhtemelen aldığı maaştan rahatsız. Geçen sene takım kötüydü biraz ön plana çıkınca şımardı.
Evet ama gonderselee bile gelmek istemez gibi duruyorCengiz bir gelse elimiz müthiş güçlenir kontenjan olayında
Hedef ilk 5se yeterli olur
Bu dönemki nöbetlerin en kötü gününü geçirdik. Hayırlı geceler
Ucuza falan almadilar bence Eren'i. Dogucan'la beraber 5m verip aldilar gayet sogus bir ucret. Herif de iyi duruyor ama biraz Boey gibi bir oyuncu oyle cok pas oyununa musait ya da arkasini bos birakmayan biri degil yani soru isaretleri var kendine dair+1
Eren Elmalı istikrarlı bir oyuncuysa eğer oyuncu hakkında bilgim yok son 2 maçını izledim sadece. Abdülkerim'e ek olarak,Eren Elmalı'yı da alsaymışız bu 3 yerli muhabbetinde hiç sorun yaşamayacakmışız yalnız. Tabi bizden 6-7 istendiği siyasetin araya girip 3-4'e tsye gönderildiğini söylüyorlar hal böyleyse yapacak bir şey yok. Ama onu da alabilseymişiz kafamız çok rahattı
Kerem muhtemelen aldığı maaştan rahatsız. Geçen sene takım kötüydü biraz ön plana çıkınca şımardı.
He bir de soyle bi sikinti var kerem yerine ybanci kullanicaksak bir yabanciyi eksiktmemiz lazim burda en buyuk aday pva ama yerine yerli yok kazimcan demeyin
Mert muldur bu yuzden cok kritik hamleydi
Senin yazdigin iyimser senaryoda bile garanti ucret 28m ediyor. Fener sirf Kim icin garanti 18m aldi. Gerci o paranin bi kismi Kim'e gitti, bi kismi Cin kulubune gitti, bi kismi da Ali Koc'un cebinden sisirmeydi ama olsun yani kagit ustundeki durum buNarcao için 13+2, Nelsson için 15+3'tü haberler. Marcao'da payda var. Ben toplamı aldım 31-33 yapıyor o da. Marcao'yu ederinin 3 milyon altına sattılar bence. Gerek milli takım olmaması- AB olmaması gerekse Kerem olayı gibi disiplin olayı nedeniyle 20-25 veren çıkmazdı maalesef 1 maç milli takıma çağrılsaydı bizle o zaman 20-25'e satabilirdin. Nelsson'u ise bu perspektiflere bakarak ben 25'in(serbest kalma) altına bırakılmasını istemem şahsen. DK sonrası bir PL takımının 25 verip alması çok olası çünkü.
Daha yeni zam yapildi geçtiğimiz sezonda? Sanmam.Kerem muhtemelen aldığı maaştan rahatsız. Geçen sene takım kötüydü biraz ön plana çıkınca şımardı.
Orta sahave hucumda yerli kullanicaz mecbur allahtan hamza var bu seneBenim transfer dönemi başından beri en çok istediğim isimlerden biriydi Mert Abdülkerim ve Kazimcana boş paralar sactik üstüne Dubois geldi bu paralara rahatlıkla net bir yerli bek kazanmis olurduk.. Duboisnin performansından bağımsız konuşuyorum belki çok seveceğiz de görüyoruz işte degisiklik bile yapamaz olduk sınır yüzünden..
Baglamdan uzaklasmayalim simdi ustat. Ben her mevkiye adam alalim demedim.Böyle bakarsak 2 stoper 1 sol bek 1 forvet 1 orta saha 1 de 10 numara gerekir her mevkiiyi ideal hale sokmak icin.. Her yere mükemmel transferler yapamayız gönül depay istiyor da o iş olmuyor ..
Kerem için ilgiler doğruysa bonuslarla 13-15 civarı bir teklife satarım ben. Beknaz Türk sayılsa yerine onu koyardım ama Barış Alper'de olur o çocukta özgüvenini kazanırsa aradığımız tarz bir kanat olabilir.
Avrupa devam etmek istedigini söylüyor hepEvet ama gonderselee bile gelmek istemez gibi duruyor
Miço ya da olivera dan biri de olabilirYedek kulübesinde yeterince hamle oyuncusu yok. Mertens ilk 11’e girdikten sonra kulübede Gomis ve Emre Akbaba dışında hücumda hamle şansımız yok.