Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray 81 ilde altyapıya oyuncu yetiştirmek için üs kurdu haberini ne zaman duyarız acaba? Tek işleri 365 gün boyunca yerli alt yapı oyuncusu bulmak olacak olan ekibin kulübe 1 yıldaki maliyeti nedir?

Altyapı hocalarına yetiştirme bedellerinden komisyon vermeyi ne zaman düşünürüz? Asgari ücretle çalışan altyapı hocaları ile neyi yetiştireceksin? Bir zamanlar gücümüz alt yapı idi. Eski futbolcuların yeğenlerini, çocuklarını, tanıdıklarını doldurmayı kesmemiz için ne gerekiyor?

Sürdürülebilir bir altyapı sistemi kurmak 20 yıldır bu kadar mı zor? Ben anlayamıyorum bu durumu.

Bir de bizim gençlerimiz neden çöp gibi abi. Elin 17 yaşındaki çocuğu 30 metreden füze atacak bacağa, bele erişiyor bizim evlatlar neden çöp gibi çıkıyorlar alt yapılardan? Bakıyorum yetenekli denenlere, bu yaşımda bi omuz koysam 3 metre uçarlar. Ne omuz, ne bacak. Çöp adamlar mı yetiştiriyoruz alt yapılarda.

Bak sinirlendim ya. Sonra ona 4 milyon vermeyelim buna 3.5 vermeyelim. Mecbur vereceksin işte.
Türk toplumunun kaliteli beslenemediği kabak gibi ortada değil mi yahu

1660918718962.webp

Galatasaray 81 ilde altyapıya oyuncu yetiştirmek için üs kurdu haberini ne zaman duyarız acaba? Tek işleri 365 gün boyunca yerli alt yapı oyuncusu bulmak olacak olan ekibin kulübe 1 yıldaki maliyeti nedir?

Altyapı hocalarına yetiştirme bedellerinden komisyon vermeyi ne zaman düşünürüz? Asgari ücretle çalışan altyapı hocaları ile neyi yetiştireceksin? Bir zamanlar gücümüz alt yapı idi. Eski futbolcuların yeğenlerini, çocuklarını, tanıdıklarını doldurmayı kesmemiz için ne gerekiyor?

Sürdürülebilir bir altyapı sistemi kurmak 20 yıldır bu kadar mı zor? Ben anlayamıyorum bu durumu.

Bir de bizim gençlerimiz neden çöp gibi abi. Elin 17 yaşındaki çocuğu 30 metreden füze atacak bacağa, bele erişiyor bizim evlatlar neden çöp gibi çıkıyorlar alt yapılardan? Bakıyorum yetenekli denenlere, bu yaşımda bi omuz koysam 3 metre uçarlar. Ne omuz, ne bacak. Çöp adamlar mı yetiştiriyoruz alt yapılarda.

Bak sinirlendim ya. Sonra ona 4 milyon vermeyelim buna 3.5 vermeyelim. Mecbur vereceksin işte.
Etin kilosu 150 TL olmuş. Nasıl gelişsin çocuklar. Avrupa'da bizim 1 yılda yiyemediğimiz eti 1 ayda yiyorlar.

hala 4-5 transfer diyolar allahım yarabbim nasıl bi cenderenin içine düştük ya

ben veriyorum evet. iki formaya 1600tl para ödedim. sen de ödediysen sen de veriyorsundur. sen nasıl ki üstüne düşüp bir kombineye 5 bin iki formaya 1600 veriyorsan en güzel kadroyu kurmak zorundalar. vasata alışmayın
hahaha.
1600 lira para vermis diye 20 milyon euroluk transfer istiyor.
kusura bakma senin gibi ergenler masturbasyon yapacak diye parayı sokaga atamayız.

bir oyuncunun muhtemelen 7 dakikada falan kazandığı parayı verip 10 transfer istemek de baya komikmiş :asd:

sanırsın 20 tane loca almış

hahaha.
1600 lira para vermis diye 20 milyon euroluk transfer istiyor.
kusura bakma senin gibi ergenler masturbasyon yapacak diye parayı sokaga atamayız.
ah şu sanal alemin gücünü seveyim nasıl olsa önünde klavye var ya rahat konuşuyor ergenmişim:)
fakat yine de insanca yaklaşayım. ben kavga dövüş sevmem ALLAH bilir. eğer oturup çay içmek istersen görüşebiliriz. sanalda bazen yanlış anlamalar anlaşılmalar olabiliyor. ben dost eli uzatırım gerisi sana kalmış kardeş.

Etin kilosu 150 TL olmuş. Nasıl gelişsin çocuklar. Avrupa'da bizim 1 yılda yiyemediğimiz eti 1 ayda yiyorlar.

Ligdeki tüm takimlar kadrosunu biraz daha kücük tutup, 2 oyuncu cizse ve onlara verdikleri maasi altyapidaki cocuklarin gelisimine ve adam gibi beslenmesine harcasa olmaz mi? Mesela kadronda 27. ve 28. oyuncu olarak Ogulcan ve Tasdemiri tutmak yerine, ordan tasarruf edilen 8-9 milyon lirayi altyapiya harcasan olmaz mi?

Her konuya yazılan yorumlar bana bildirim olarak geliyor bunu kapatabiliyor muyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt