Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk toplumunun kaliteli beslenemediği kabak gibi ortada değil mi yahuGalatasaray 81 ilde altyapıya oyuncu yetiştirmek için üs kurdu haberini ne zaman duyarız acaba? Tek işleri 365 gün boyunca yerli alt yapı oyuncusu bulmak olacak olan ekibin kulübe 1 yıldaki maliyeti nedir?
Altyapı hocalarına yetiştirme bedellerinden komisyon vermeyi ne zaman düşünürüz? Asgari ücretle çalışan altyapı hocaları ile neyi yetiştireceksin? Bir zamanlar gücümüz alt yapı idi. Eski futbolcuların yeğenlerini, çocuklarını, tanıdıklarını doldurmayı kesmemiz için ne gerekiyor?
Sürdürülebilir bir altyapı sistemi kurmak 20 yıldır bu kadar mı zor? Ben anlayamıyorum bu durumu.
Bir de bizim gençlerimiz neden çöp gibi abi. Elin 17 yaşındaki çocuğu 30 metreden füze atacak bacağa, bele erişiyor bizim evlatlar neden çöp gibi çıkıyorlar alt yapılardan? Bakıyorum yetenekli denenlere, bu yaşımda bi omuz koysam 3 metre uçarlar. Ne omuz, ne bacak. Çöp adamlar mı yetiştiriyoruz alt yapılarda.
Bak sinirlendim ya. Sonra ona 4 milyon vermeyelim buna 3.5 vermeyelim. Mecbur vereceksin işte.
boş konuşma sen mi oynayacan eksik mevkide?peh.
size göre son 1 ay icinde transfer yapılmayan her mevkiye transfer lazım.
1 ay sonra da 6 numara 8 numara ve sag beke transfer lazım diyeceksiniz.
Etin kilosu 150 TL olmuş. Nasıl gelişsin çocuklar. Avrupa'da bizim 1 yılda yiyemediğimiz eti 1 ayda yiyorlar.Galatasaray 81 ilde altyapıya oyuncu yetiştirmek için üs kurdu haberini ne zaman duyarız acaba? Tek işleri 365 gün boyunca yerli alt yapı oyuncusu bulmak olacak olan ekibin kulübe 1 yıldaki maliyeti nedir?
Altyapı hocalarına yetiştirme bedellerinden komisyon vermeyi ne zaman düşünürüz? Asgari ücretle çalışan altyapı hocaları ile neyi yetiştireceksin? Bir zamanlar gücümüz alt yapı idi. Eski futbolcuların yeğenlerini, çocuklarını, tanıdıklarını doldurmayı kesmemiz için ne gerekiyor?
Sürdürülebilir bir altyapı sistemi kurmak 20 yıldır bu kadar mı zor? Ben anlayamıyorum bu durumu.
Bir de bizim gençlerimiz neden çöp gibi abi. Elin 17 yaşındaki çocuğu 30 metreden füze atacak bacağa, bele erişiyor bizim evlatlar neden çöp gibi çıkıyorlar alt yapılardan? Bakıyorum yetenekli denenlere, bu yaşımda bi omuz koysam 3 metre uçarlar. Ne omuz, ne bacak. Çöp adamlar mı yetiştiriyoruz alt yapılarda.
Bak sinirlendim ya. Sonra ona 4 milyon vermeyelim buna 3.5 vermeyelim. Mecbur vereceksin işte.
boş konuşan sensin. sen mi vericen transferlerin parasını.boş konuşma sen mi oynayacan eksik mevkide?
Sen mi vereceksin peki?boş konuşan sensin. sen mi vericen transferlerin parasını.
ben veriyorum evet. iki formaya 1600tl para ödedim. sen de ödediysen sen de veriyorsundur. sen nasıl ki üstüne düşüp bir kombineye 5 bin iki formaya 1600 veriyorsan en güzel kadroyu kurmak zorundalar. vasata alışmayınboş konuşan sensin. sen mi vericen transferlerin parasını.
hahaha.ben veriyorum evet. iki formaya 1600tl para ödedim. sen de ödediysen sen de veriyorsundur. sen nasıl ki üstüne düşüp bir kombineye 5 bin iki formaya 1600 veriyorsan en güzel kadroyu kurmak zorundalar. vasata alışmayın

ah şu sanal alemin gücünü seveyim nasıl olsa önünde klavye var ya rahat konuşuyor ergenmişimhahaha.
1600 lira para vermis diye 20 milyon euroluk transfer istiyor.
kusura bakma senin gibi ergenler masturbasyon yapacak diye parayı sokaga atamayız.
Beni sevmedin mi renkttaşDiyecek bir şey bulamadım dostum![]()
Etin kilosu 150 TL olmuş. Nasıl gelişsin çocuklar. Avrupa'da bizim 1 yılda yiyemediğimiz eti 1 ayda yiyorlar.
Maraton mu kosturcazfbnin avantajı atletik isimler var hep
Estağfurullah dostum o nasıl sözBeni sevmedin mi renkttaş