Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyoruz zaten, geldiğinde de söyledik böyle sululukları var diye.

İsviçre MT'nın kaç yıldır as forveti olabilmiş di mi bu şartlarda, demekki takıma ciddi katkılar veriyor. Milli maçta bize attığı golü atabilecek kaç santrafor var peki ligde, eğer böyle pozisyon pozisyon atacaksak?
Ben de aksini soylemedim zaten. Oyuncular birbirlerini ogrendikce bu cesit hatalar da azalir zaten.

Beni en cok sevindiren aldigimiz adamlarin hepsi futbol oynamaya gelmis ve takimi cok benimsemisler. Bence iyi yoldayiz.

Sefer gol attıran bi tip çok çok kabaca
Dünkü pozisyonda vurmaması bile onun mental durumunu anlatıyor
Sayesinde top dağıtımı yapılıyor ileride
Tabiki isteriz ki çivi gibi zımbalasın orada
Ama sefer öyle bi adam
Nabak
Dün o pozisyonda herhangi bir forvet vururdu

Sefer özgüven eksikliği mi yaşıyor

Yoksa kaçırırsam linç yerim diye mi düşündü anlamadım

Bence bir maç şöyle 2-3 gol atsa açılabilir sanki

Ben hazarda bir senelik kiralık olarak takımda görmek isterim.

5 milyon maaşı var ama sıkışan maaşları çözebilecek anahtar bir oyuncu

Diğer forvet için ise profil Hojlund olmalı, ceza sahası golcüsüne ihtiyacımız yok, dribbling yapabilen, güçlü ve uzun bir santrafor gerekiyor.

Bu Shamar mıdır nedir Diagne'ye benziyor gibi, iyi analiz etmek lazım.
Bu shamar arkası dönük top filan tutuyor oyun zekası daha iyi gibi. Ben benzetemedim bilemiyorum

Diğer forvet için ise profil Hojlund olmalı, ceza sahası golcüsüne ihtiyacımız yok, dribbling yapabilen, güçlü ve uzun bir santrafor gerekiyor.

Tebrik ederim keramettin bey

Bu belotti denen populizm balonunu forumda yediginiz icin

bizimkiler yine az bonservis çok maaşlı isimlerin peşinde gibi

hojlund pek ilgilerini çekmiş mi emin değilim

Gomis ilk geldiğinde hazırlık maçları dahil, Östersunds maçlarında çok ciddi goller kaçırmıştı herhalde şimdiki zihniyet olsa maça çıkmadan sepetleyelim derdi.

Seferovic ilk 2 maça göre dün net daha iyidi, bazen ilk golü atmak gerekir özgüven için, neredeyse girdiğimiz tüm pozisyonların içinde.

Onu geçtim bir tane daha santrafor her türlü alınacak, öyle ağlanacak vahlanacak bir durum yok. Temmuzda hepiniz Gomis defolsun gitsin diyordunuz, şimdi sesiniz çıkmıyor, her düşene vurmaya son verin.

umarım emre akbabanın nasıl bir kara delik olduğunu, mertens girdikten sonraki oyunumuzu görünce hoca da anlamıştır.

herif resmen uzay zamanı büküyor. çevresindeki bütün topçuları kendi rezil futbolunun içine çekiyor.

Şöyle 5-6 gollü bir galibiyet lazım bize, herkes özgüven depolamalı. 11/12 takımı da ilk 9 hafta çok şansa kazanıyordu, Tudor dönemi ise sezonu çok erken açmıştık, lig başlangıcında takımın çoğu hazırdı.

Dün belli sekanslarda çok iyidik, bunu maçların ilk 15 dklarında yapsak, ligde dayanacak az takım çıkar.

Dün malum pozisyon golle sonuçlansaydı yüksek ihtimalle 4-5 gollü bir galibiyet gelebilirdi. Bu tip maçları ilk yarıda çözmemiz gerekiyor.
Seferovic’e çok kızdık. Haklıydık da. Fakat bizim oyuncumuz. Ne oynadığı ve geçmişi de belli, kapalı kutu değil. 3 forvetimizden isimlerden bağımsız en yüksek verimleri almak zorundayız. Bugün Gomis formda ise Gomis, yarın Haris.

Mümkünse bir 10 numara, bir kanat, birde adam akıllı bir forvet olsun Okanın bahsettiği 3 transfer. Gözlerimiz kanadı akbaba falan izlerken.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Mümkünse bir 10 numara, bir kanat, birde adam akıllı bir forvet olsun Okanın bahsettiği 3 transfer. Gözlerimiz kanadı akbaba falan izlerken.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sol bek bangır bangır bağırıyor lazım olduğunu
Stoper aynı şekilde benim yedegim yok buraya oyuncu alın diyo
Kanat ve 10 numarayı beraber oynayacak oyuncu lazım takım kanatlarda oyun görüşü yok diyo
Santrafor şart oğlu şart Gomis tarzı ama onun genç halı lazım diyo

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu anda trt ve a sporda 2 tane Deniz Satar hanimefendi var gibi

Radyo gol muhabiri. Dünkü haberin sahibi olan gazeteci yazmış.

Nwakaeme haberleri ciddi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt