Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olmus yine yaw Sosyal medyadaki ergenlere mi bakilacak? Dün Kerem çok kötüyken oyundan çikti ve alkislandi. PVA berbat oynadi tek bir islik sesi cikmadi. Oyuncunun Instagram profiline gidip irkci yorum yazanlarin GSli oldugu bile süpheli. E kendi aramizda da mi elestirmeyelim kardesim.
Yani ne yapalim nelsonun gidicem ben oynamiyorum tripleri keremin param az tripleri yunusun her gordugu yerden vurmasi seferovicin golculugu unutmasi ne yapalim afferin mi diyelim bu abdulkadir fenerde olsa simdi sahaya cikamiyordu

Gustavo pazartesi bir gol yedirdin o stat basina yikilir herseyi abartmakta ustune yok bizim insaninmizin etkilesim icin bu tip yorumlar yapiyorlar

Taraftar profilimiz gercekten cok degisti

Torreira dun cok iyi oynadi mesela ama iki hafta sonra bundan bir halt olmaz diyenler cikacaktir kötü oynadigi bir mactan sonra

Veya yunus akgun bence iyi basladi oynadikca daha da iyi olacak,mesela antalya macindan sonra göklere cikardilar ama simdi sira kerem gibi ona da gelmis hafiften linc’e dogru gitmeye basladi

Bu sekilde olmaz,oynatacak adam bulamayiz

Bence degismesi gereken sey taraftarimizin profili,gencler futbol dan pek anlamiyorlar cok net belli oluyor

Birileri hata yapsin da twitter da sallayalim diye bekleyen insanlardan gelecekte bir halt olmaz hic kusura bakmayin

dün akşam oynanan futbol ilk 2 haftaya nazaran iyiydi. ilerleyen haftalarda daha da iyi olacak.

oğulcan çağlayan sakat mı? oynarsa emre kılınçtan daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt