- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Cok iyi topcu yaw
Aldigi her topu dikine oynamaya calisiyor, kolay kolay yan pas geri pas yapmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu pozisyonun başında da Emre bey kafa topuna bile çıkmıyor
Keramettini sal artık motzKeramettin spor kulubu
Yani ne yapalim nelsonun gidicem ben oynamiyorum tripleri keremin param az tripleri yunusun her gordugu yerden vurmasi seferovicin golculugu unutmasi ne yapalim afferin mi diyelim bu abdulkadir fenerde olsa simdi sahaya cikamiyorduNe olmus yine yaw Sosyal medyadaki ergenlere mi bakilacak? Dün Kerem çok kötüyken oyundan çikti ve alkislandi. PVA berbat oynadi tek bir islik sesi cikmadi. Oyuncunun Instagram profiline gidip irkci yorum yazanlarin GSli oldugu bile süpheli. E kendi aramizda da mi elestirmeyelim kardesim.
Çok değerli bir özellik çokCok iyi topcu yaw
Aldigi her topu dikine oynamaya calisiyor, kolay kolay yan pas geri pas yapmiyor
Açık koluna çarpmıyor muTorreira’nin posyonu p6 değil demek istiyorum ama senden korkuyorum baris amca
Yok bence kapalı kola geliyorAçık koluna çarpmıyor mu
Değil kapalı koluna çarpıyorAçık koluna çarpmıyor mu
Ona çarpıyorda acik kolunda carpiyor.
Açık koluna çarpmıyor mu
Baris dedeye kalsa her mac lehimize 10 penalti ve 5 kirmizi kart calinmasi lazimTorreira’nin posyonu p6 değil demek istiyorum ama senden korkuyorum baris amca
Kural vücuttan gelen topa penaltı çalınmaz diyordu yanlışım yoksaOna çarpıyorda acik kolunda carpiyor.