Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol iyi futbolcuyla oynanır.. büyük takımlarda çok nadir üst düzey harici futbolcu görürsün topa ilk dokunuşu pas yüzdesi baskıdan çıkışı sağ bekte de yüksektir sol açıkta da diğer pozisyonlarda da.. adamda da santrafor var sende de.. biri eşşek gibi koşuyor boş kaleye atamıyor eli ayağına dolanıyor diğeri ceza sahası dışına yakın yerden falsolu kafa vuruyor..
Senin o takimlari kadro kalitenle gecme sansin var mi? Yok.

Ee o zaman kopek gibi mucadele edip onlardan daha cok kosup kompakt oynayarak bu acigi kapatabilirsin.

Falcao nzonzi seri feghouli mariano andoneli vs takimin problemi de buydu. Bruggeu bile yenemedin sonuncu oldun.

Daha sonra dogru oyunla cok daha kalitesiz adamlarla lazio-marsilya-l.moskovali gruptan lider ciktin

Bu demek degil ki takima amele alalim ama biraz denge olmasi lazim, su takima hala talisca malisca istemek sacmalik

berkan'a 2 gol yazdım
tete'de dk 75'te girer atar golünü
icardi'de 2 tane sallasa

tamam bizde maç

FM bağımlıları haricinde yazıyorum bu mesajı, hocam futbol kaliteli insanlar ile oynanıyor bana göre tamam takım olgusunda haklısın ancak Torreira da yıldız ama canla başla koşuyor, Mertens mesela oda öyle, icardiyi hiç saymıyorum. Yıldız oyuncu demek insanda hiç koşmaz takım oyunu oynamaz algısı oluştu ülkede çünkü buraya gelenler emeklilik için eteğini çekmiş oyuncular geliyordu ama Erden Timur böyle oyuncular ile ilgilenmediği ap açık ortada. Mesela Ramos bile şampiyonlar ligi istiyor hala.
Dediklerine katılmıyorum bu konuda . Tüm büyük takımlar yıldızlar ile oynuyorlar çokta güzel birliktelik ve takım olgusu var.
Psv rangers gibi mi olacağız yoksa top 20 mi? Erden beyin top 20 de gözü bence. O yüzden daha çok üstüne koyarak oyuncu almaya çalışıyor.
Top 20 olabileceğimize inanıyorsan inanmaya devam edebilirsin, asla 300-500 bütçemiz olmayacak.

Bahsettiğin takımların çoğu yıldızlarla oynuyor aynı zamanda yıldız da yapıyor.

Katılmayabilirsin, derdimiz PSV, Rangers değil demen bile küçümseme belirtisi zira onlar kadar bile başarılı olamıyorsun Avrupa’da, 10 senede 1 kere uefa grubu lider bitirdik diye davulla zurnayla kutlanmadığı kalmıştı. Zalgris’i kıç zoruyla yendik, az bitirici adamları olsa onlara bile elenmiştik.

Ayrıca Icardi ve Mertens baştan başa yanlış örnekler, Mertens gibi profesyonellere her zaman kapımız açık ama noldu bu sene, kimse 11 oynasın istemedi, bazı utanmazlar küfür ediyordu hazırlık kampında. Icardi ise mutlu olmasa kıçını kaldırmaz, onla uyumumuz başka olay.

Her mevkiye yıldız alma fetişi burada eleştirilen nokta. Geçen sene ŞL finali oynayan Inter’de 1 veya 2 tane vardı yıldız denilebilecek oyuncu, demekki her şey bu değilmiş.

FM bağımlıları haricinde yazıyorum bu mesajı, hocam futbol kaliteli insanlar ile oynanıyor bana göre tamam takım olgusunda haklısın ancak Torreira da yıldız ama canla başla koşuyor, Mertens mesela oda öyle, icardiyi hiç saymıyorum. Yıldız oyuncu demek insanda hiç koşmaz takım oyunu oynamaz algısı oluştu ülkede çünkü buraya gelenler emeklilik için eteğini çekmiş oyuncular geliyordu ama Erden Timur böyle oyuncular ile ilgilenmediği ap açık ortada. Mesela Ramos bile şampiyonlar ligi istiyor hala.
Dediklerine katılmıyorum bu konuda . Tüm büyük takımlar yıldızlar ile oynuyorlar çokta güzel birliktelik ve takım olgusu var.
Psv rangers gibi mi olacağız yoksa top 20 mi? Erden beyin top 20 de gözü bence. O yüzden daha çok üstüne koyarak oyuncu almaya çalışıyor.
Biz top 20 takimi gibi duzenli gelir getiremezsek asla top 20 olamayacaz. Gerçek bu.

O büyük takımlarin gelirleri hiç bir zaman yaklasmayacaz. Bu da bir gerçek

Basarili olmanın yolu takım kurup oyuncu parlatmak.

Alo Amrabat ben Amrabat abin
images%20(2).webp

evet bu arada burada yaptığımız yorumlar oyuncuyu isteyen takımın taraftarlarına fikir vermiş olduğunu gördük. Topçularımızı itin bi tarafına(bunu nah çevirirsiniz) sokmaktan vazgeçelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt