- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
duyum degıl haberdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin o takimlari kadro kalitenle gecme sansin var mi? Yok.Futbol iyi futbolcuyla oynanır.. büyük takımlarda çok nadir üst düzey harici futbolcu görürsün topa ilk dokunuşu pas yüzdesi baskıdan çıkışı sağ bekte de yüksektir sol açıkta da diğer pozisyonlarda da.. adamda da santrafor var sende de.. biri eşşek gibi koşuyor boş kaleye atamıyor eli ayağına dolanıyor diğeri ceza sahası dışına yakın yerden falsolu kafa vuruyor..
Demirbay yerine en başından Salih' i istemiştim. Demirbay da katkı verir umarım ama ihtiyaç Salih idi...Bizim için en mantıklı hamle o gibi görünüyor.
Top 20 olabileceğimize inanıyorsan inanmaya devam edebilirsin, asla 300-500 bütçemiz olmayacak.FM bağımlıları haricinde yazıyorum bu mesajı, hocam futbol kaliteli insanlar ile oynanıyor bana göre tamam takım olgusunda haklısın ancak Torreira da yıldız ama canla başla koşuyor, Mertens mesela oda öyle, icardiyi hiç saymıyorum. Yıldız oyuncu demek insanda hiç koşmaz takım oyunu oynamaz algısı oluştu ülkede çünkü buraya gelenler emeklilik için eteğini çekmiş oyuncular geliyordu ama Erden Timur böyle oyuncular ile ilgilenmediği ap açık ortada. Mesela Ramos bile şampiyonlar ligi istiyor hala.
Dediklerine katılmıyorum bu konuda . Tüm büyük takımlar yıldızlar ile oynuyorlar çokta güzel birliktelik ve takım olgusu var.
Psv rangers gibi mi olacağız yoksa top 20 mi? Erden beyin top 20 de gözü bence. O yüzden daha çok üstüne koyarak oyuncu almaya çalışıyor.
Sa, duyum almaya geldim
Biz top 20 takimi gibi duzenli gelir getiremezsek asla top 20 olamayacaz. Gerçek bu.FM bağımlıları haricinde yazıyorum bu mesajı, hocam futbol kaliteli insanlar ile oynanıyor bana göre tamam takım olgusunda haklısın ancak Torreira da yıldız ama canla başla koşuyor, Mertens mesela oda öyle, icardiyi hiç saymıyorum. Yıldız oyuncu demek insanda hiç koşmaz takım oyunu oynamaz algısı oluştu ülkede çünkü buraya gelenler emeklilik için eteğini çekmiş oyuncular geliyordu ama Erden Timur böyle oyuncular ile ilgilenmediği ap açık ortada. Mesela Ramos bile şampiyonlar ligi istiyor hala.
Dediklerine katılmıyorum bu konuda . Tüm büyük takımlar yıldızlar ile oynuyorlar çokta güzel birliktelik ve takım olgusu var.
Psv rangers gibi mi olacağız yoksa top 20 mi? Erden beyin top 20 de gözü bence. O yüzden daha çok üstüne koyarak oyuncu almaya çalışıyor.
Bu arada Ramos a boydan gireyim. Emek hırsızı şerefsiz
300 de kilit pas denerkerem aktürkoglu
aksam 2 gol arkadaslar
ramos un kendi konusuna gidersen eğer perma banlık yorumlarım mevcut.Ramos bize gelirse rapor üstüne rapor yiyecek entry
Soy isminden memnun musun ?
Annesi ve babasının romantik olarak yakınlaşmasından.Amrabat nereden çıktı