Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sordukları sorulara bakın!!!!

sizin gibi medyanın

leşler topluluğu

yabancı hoca olsa içinden geçerdiniz!!!!

bu hocayla olmaaaaaz

hiçbir sistemimiz yok bir senedir

kaliteli ayakları olan bir anadolu takımı gibiyiz

bumudur yani?

bu adam bu takımı leş edecek

gün gelecek icardi ve torreira kötü oynayacak bu olağan birşey futbolda

ozaman ne olacak?

okan iyi bir anadolu hocası

bize büyük takım hocası lazım!
Yav nasil sistem yok sende bokunu çıkarma elestiricem diye. Eline verdi jesusun iki macta da ozellikle Kadıköyde top göstermedik. Hoca da şuan bazi topcular gibi çok laubali. Kafasina yumruk yiyince düzelir. Bazı şeylerde fazla diretiyor. Bu takim 4231 oynayamaz yapisi müsait degilt. Geç de olsa anlicak bunu

Biz yüksek savunma yaparsak ve Ramosu alirsak taraftar ona da söver. Biraz PSG taraftarinin yorumlarina baktim ve herifler, hücum oyuncusu Ramosu önde yakaladigi an, Ramosun artik yüksek yasi baya belli olmaya basliyor diyorlardi.
PSG ile 3lü oynadılar daha çok

Açıkçası kariyerinde böyle bir senaryoyla karşılaştığını bile sanmıyorum, her atakta kaleye geldi rakip ve kapanmadık yani açık oynadık ona rağmen.

Biz yüksek savunma yaparsak ve Ramosu alirsak taraftar ona da söver. Biraz PSG taraftarinin yorumlarina baktim ve herifler, hücum oyuncusu Ramosu önde yakaladigi an, Ramosun artik yüksek yasi baya belli olmaya basliyor diyorlardi.
Ramos en genç zamanında bile önde yakalandığında herzaman rencide oluyordu zaten , Henry Lal etmişti tek başına

Sadece takim oyunuyla olmaz. Bu kadar top kaybi yapilmaz. Top Muslera'dayken, Kerem, BAY, Boey'de iken her an top kaybi yapacak diye dusunmeyen var mi veya Nelson'un uzun toplarinin top kaybi olmayacagini?
Gelecek 8 numara topun degerini bilen cok cok iyi topcu olmak zorunda.

Zaha-icardi-tete
Ziyech-torreira
Salih

Şöyle bişey kurmalıyız, topun değerini bilen kaliteli ve tempolu ayaklar. 3lü osye dön artık. City bile 3lü oynuyor abi neyin ısrarı bu​

Ramos konusunda tek arti Bana göre liderlik yapabilecek bir oyuncu. Maalesef kadromuzda oyun kurup liderlik yapan bir isim yok. Torreira bazen bir seyler anlatmaya calisiyor o olmadiginda da kafasiz tavuk gibi takiliyoruz sahada. Yanliz su defans arkasina atilan toplara acilen bir cözüm bulmaliyiz.
Lider değil de topa basacak adam lazım baskı anlarında.

Yav baskı yiyoruz kapıyoruz çat ileri aptalca bir pas, böyle mallık olmaz :asd:

Emirhan ilkhan ve kebir aliyi de bitirin artık yunus gidiyorsa

işin trajik tarafı taraftar herşeyin transfer ile düzelecegini sanıyor ama hoca da herşeyin transferle düzelecegini sanıyor

Hocam bir İcardi’n diğer takımı satın alıyor, bu kadar kötü futbol oynamayı ve rakibin karşısında ezilmeyi neye bağlıyorsun diye adam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt