Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Hala aaha koşulu diyor ya hoca
Sen ne anlatıyorsun be
Sen ne anlatıyorsun be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçtik mi turuMolde deplasmanlarda iyi degil
Bence geçtik. Gecemezsek Okan hoca istifasını verirGeçtik mi turu
Yav nasil sistem yok sende bokunu çıkarma elestiricem diye. Eline verdi jesusun iki macta da ozellikle Kadıköyde top göstermedik. Hoca da şuan bazi topcular gibi çok laubali. Kafasina yumruk yiyince düzelir. Bazı şeylerde fazla diretiyor. Bu takim 4231 oynayamaz yapisi müsait degilt. Geç de olsa anlicak bunubu hocayla olmaaaaaz
hiçbir sistemimiz yok bir senedir
kaliteli ayakları olan bir anadolu takımı gibiyiz
bumudur yani?
bu adam bu takımı leş edecek
gün gelecek icardi ve torreira kötü oynayacak bu olağan birşey futbolda
ozaman ne olacak?
okan iyi bir anadolu hocası
bize büyük takım hocası lazım!
PSG ile 3lü oynadılar daha çokBiz yüksek savunma yaparsak ve Ramosu alirsak taraftar ona da söver. Biraz PSG taraftarinin yorumlarina baktim ve herifler, hücum oyuncusu Ramosu önde yakaladigi an, Ramosun artik yüksek yasi baya belli olmaya basliyor diyorlardi.
Ramos en genç zamanında bile önde yakalandığında herzaman rencide oluyordu zaten , Henry Lal etmişti tek başınaBiz yüksek savunma yaparsak ve Ramosu alirsak taraftar ona da söver. Biraz PSG taraftarinin yorumlarina baktim ve herifler, hücum oyuncusu Ramosu önde yakaladigi an, Ramosun artik yüksek yasi baya belli olmaya basliyor diyorlardi.
Aynen 2 tane lazim. Olivierayi katara yollayalim8 numara + Salih Özcan çoğu sorunu çözer.
Lider değil de topa basacak adam lazım baskı anlarında.Ramos konusunda tek arti Bana göre liderlik yapabilecek bir oyuncu. Maalesef kadromuzda oyun kurup liderlik yapan bir isim yok. Torreira bazen bir seyler anlatmaya calisiyor o olmadiginda da kafasiz tavuk gibi takiliyoruz sahada. Yanliz su defans arkasina atilan toplara acilen bir cözüm bulmaliyiz.

Zemin yüzünden abi o. İstanbul'da imkanı yok bu şekilde oynamalarının.Bu molde İstanbul’da da çok tehlikeli yalnız
İnanılmaz top oynuyorlar
Resmen hız farklı vardı iki takım arasında bi tanesi 3x ile oynadı maçı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaç para cukkaladık?Bence geçtik. Gecemezsek Okan hoca istifasını verir
8 numara + Salih Özcan çoğu sorunu çözer.