- 1 Ağustos 2014
- 63.806
- 74.990
- 4.338
2 orta saha !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Galatasaraylı yetkililer bugün saat 18.00'de bir Premier Lig kulübüyle başka bir üst düzey stoper kiralamak için toplantı planlanıyor. "
wout faes üst düzey falan değil ama o olabilir
Forumdan kim bu
Benim en çok merak ettiğim şey ise bizim GSC yönetimi böyle durumlarda kaynağını sorar ve kaynak göstermek zorundadır çok merak ediyorum germekten de Kaynağı güvenilir olarak mı karar kıldılar izin verdiler çünkü kesinlikle yasaktır böyle paylaşım yapması.Normal bir üyeyken toksik bir dümenciye niye evirilmek ister ki insan.
Yok onun kendi hesabi var zaten?mekikşah
Lazio ile transferin son detaylarini konusuyorlar.Ramos ve Gundizi’yi alsınlar tamamdır.
İnşallah olumsuz olur diyeyim ozamanLazio ile transferin son detaylarini konusuyorlar.
Lazio 20 milyon'a kadar cikmis son haberlere gore.İnşallah olumsuz olur diyeyim ozaman
Bak gaza geldim söyleyeceğim artik. Belki linç yiyeceğim ama Drogba'nın Galatasaray performansının abartıldığını düşünüyorum öyle uçup kaçmadı.
Bak gaza geldim söyleyeceğim artik. Belki linç yiyeceğim ama Drogba'nın Galatasaray performansının abartıldığını düşünüyorum öyle uçup kaçmadı.