Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

"Galatasaraylı yetkililer bugün saat 18.00'de bir Premier Lig kulübüyle başka bir üst düzey stoper kiralamak için toplantı planlanıyor. "

wout faes üst düzey falan değil ama o olabilir

Bizim basindan görülüp girilmiş bi haber buyuk ihtimalle,dolayısı ile yalan.

Normal bir üyeyken toksik bir dümenciye niye evirilmek ister ki insan.
Benim en çok merak ettiğim şey ise bizim GSC yönetimi böyle durumlarda kaynağını sorar ve kaynak göstermek zorundadır çok merak ediyorum germekten de Kaynağı güvenilir olarak mı karar kıldılar izin verdiler çünkü kesinlikle yasaktır böyle paylaşım yapması.

ramos kesinlkle gelsin. yaşa falan bakmayın adamdaki fizik bizim takımda kimsede yok. Ayrıca Onun gelmesi demek emin bayram dahil stoperlerin ondan birşeyler öğrenmesi demek. Ben nelsonun gideceğini ve ramos apo ikisilinin oynayacağını düşünüyorum. Ayrıca ek bir stoper daha alınacak gibi

Ramostan sonra,salih ozcan en yakın isim gibi emirhanla.digerleri de girmeli haberi

Dünkü sentetik zeminde çok etkiledi maçı.ayrica skor 3-1 olacakken mertens ve hakem engel oldu.hakem 2 penaltıyı vermedi

Tete çok kısa oynamasına rağmen beni acayip ümitlendirdi. En önemlisi topla çok rahat gözüktü.

Çünkü bizim kanat oyuncularımız pek topla ilişkileri rahat olan oyuncular değil. Riskli top süren cinsten hepsi ama Tete rahat ve ayağından açmadan bunu başarıyor.

O girene kadar ön tarafta top tutamıyorduk Yunus'a, Kerem'e atılan her top rakibe geçiyordu. O girdikten sonra topu alıp dönmesi ve takımın ileri çıkması için zaman kazandırması bize galibiyeti getirdi. Elbette aslan payı İcardi'nin ama hazırlanış vs. Tete büyük iş yaptı orada. Neyse 2-3 90 dakikasını izleyelim de daha detaylı yazarız.

Bak gaza geldim söyleyeceğim artik. Belki linç yiyeceğim ama Drogba'nın Galatasaray performansının abartıldığını düşünüyorum öyle uçup kaçmadı.

Ben kendisini severim ama Chelsea maçlarında yattıktan sonra soğudum kendisinden.

PR açısından müthiş katkısı olmuştu ama bunun karşılığını da çuval çuval parayla aldı zaten.

Poldi mesela daha sempatik ve kat kat daha samimi bence.

Bak gaza geldim söyleyeceğim artik. Belki linç yiyeceğim ama Drogba'nın Galatasaray performansının abartıldığını düşünüyorum öyle uçup kaçmadı.

Ligi sallamadı hiç. Gelişi, ilk çıktığı maçta girer girmez attığı gol, Real'e attığı gol vs. gibi güzel anılar bıraktı sadece.
Unutulmaz yabancılar arasında ilk 10 a bile giremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt