Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse kusura bakmasın da böyle saçma planlama olmaz.

bu yaz alınan futbolculara kariyer ve isimden bağımsız bir bakalım.

icardi 30, zaha 30, ziyech 30, kerem d 30, bakambu 32. ismi geçen oyuncular ramos 37, talisca 30.

bunlara artı olarak muslera 37, mertens 36.

talisca ve ramosa 5 milyon euro maaş yazsak şuranın yıllık maliyeti yaklaşık olarak 33-35 milyon € civarı. bence icardi ve zaha dışında bonservis kazanabileceğin oyuncu da yok.

40 yaş ortalaması olan bir takımla kışın sivas deplasmanında çamur sahada ne kadar top oynarız muamma.
Çamur sahada top oynama uzmanı eteboyu mu getirelim

4903521.jpg

Zaha’yı da kesilebilir görmeyin, kesilirse o adam gider.

Doğru kullanıldığında Talisca’dan da daha fazla faydalı olacaktır.

Prime dönemlerinde Babel, Talisca, Quaresma, Pepe gibi adamlar takımını şampiyon yapamadı bu da dip not.

Erden Timur oyuncunun pozisyonuna ve ihtiyaca bakmadan var olan firsat transferleri topluyor ve kadroya savuruyor gibi bir goruntu var. Al hocam buradan takim cikar der gibi.

Yunus ingilterede maça çıksın idman yesin geri dönsün 8 milyona yerli alamayız.Yeterki sürekli oynasın güçlensin ardanın manisadan dönüşü gibi dönsün.

Cl olayı bana manasız ve kolpa geliyor. Evinde Cl madalyasi koyacak yer kalmamıştır ne diye hala Cl kovalıyor ki istediği maaşı alamamış yokuş yapıyor işte
Ben bu haberlerin hepsinin kolpa oldugunu dusunuyorum. Nelssonin satisindan sonra Ramos aciklanacak gibi bi hissiyata sahibim. Yokus yaptigi falan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt