Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum . Öncelik değil. Ama son Molde maçından sonra sanki bu savunma kurgusu bizim için yeterli değil gibi . Hem Nelsson hem Abdulkerim iyi olmalarına rağmen tecrübesizler. Oraya alınabilecek bir tecrübenin bize faydası olacaktır. Ki bu kişi Ramos ise Mata gibi alıp yedek de oturtmazsın. Koyarsın oynar.

Bunun yanında geçen izlediğim bir analiz videosunda güzel bir detaya dikkat çektiler. Geçen seneden beri savunmadan oyun kurmaya çalışıyoruz. Burada Abdulkerim'in dribbling ve paslarına ihtiyaç duyuyoruz. Nelsson genelde çıkmayı sevmeyen geriden oyun kuran ve ayakları kötü bir stoper. Ama Ramos gayet de iyi bir oyun kurucu. İyi dribblingleri var. Bizim oyun kurmamız üzerinde şüphesiz pozitif katkısı olacaktır.

Ama asıl önemli nokta şu ki Nelsson'un olduğu senaryo. Satarsak yerine Ramos koyar yolumuza bakarız. Ama satmadığımız durumda nasıl bir kurgu olacak. Nelsson'un yedek oturması elindeki en değerli oyuncunun piyasasını düşürmek demek. Elinde Ramos varken onu da oturtamazsın . Oynama garantisi isteyecektir. Zor bir karar.

Savunma sadece stoper ikilinle alakalı bir durum değil. Bu tamamen teknik direktörümüzden kaynaklı dikkat edin savunmamızdan ileri hatlarımıza uzun oynattırıyor ve kat edilen mesafeyi arttırıyor orta saha oyuncuların için hücuma sarf edilmesi gereken eforu aynı anda top rakip tarafından karşıladığında ön alanda prese veya geri koşmaya mecbur kalıyor. Böyle bir oyun anlayışıyla orta sahanda Bellingham Tchouameni Camavinga gibi oyuncuların bile takım savunman çöker yerleşim pozisyon almak zorlaşır ve bireysel hatalardan gol yersin. Artık böyle bir oyun anlayışı yok herkes topu ayağında tutup maksimum eforu rakibe yığmaya çalışıyor biz demiyoruz ki geçiş hücumu oynatma veya pres yaptırma takıma bunlarda olsun ama önce takım topun kıymetini bilsin top sende kalmadıkça işin çok zor.

Yani işin özeti topun bizde kalma süresini artması ve o set hücumlarını yaptırman gerekiyor sevgili Okan hocam. Başka bir şansın yok he Avrupa hedefim yok diyorsan bu kadar transfere de gerek yoktu açık konuşalım ligin kalitesi ortada zaten.

Hojbjergi satin alamayiz ama belki elde kalir diye 1 seneligini piyasa degerini yükseltelim diye kiralanabilir.

Bu durumda direk ocak ayinda 8-10 milyona genc bir yetenkli OS alip, sezon sonuna kadar takiminda kiralik birakip bize yazin hazir gelmesini saglamis oluruz.

Bende o konuda şikayetçiyim ancak o bölgeden giden olmadı geçen senenin şampiyon takımının ortasahası duruyor. En az gol yiyen en fazla gol atan takım değilmiş gibi de davranmaya gerek yok. Bana göre de en önemli mevki 8 numaraydı ancak o bölge çok pahalı bir bölge ve o yüzden son güne bırakıldığını düşünüyorum. En iyisini en ucuza almak derdimiz.
ufak derdim işte tek kulvarda değiliz geçen seneki gibi ve hücum karşılamada bir tek Torreira ile rahat ediyor gibi duruyor şu ana kadar maçlarda.

bizim kendi taraftar kitlemiz dahil medya "bak gördün mü , geç kaldın aha bak pozisyon üstüne pozisyon yiyorsun" demeye anomral meğilli olacak.

8 numara transferinin olmadığı her dakika ben

1693130571203.webp

Hojbjerg babaya dök paraları Erden baba. 2 güne Guendouzinin adını kimse hatırlamaz bu forumda.

Manchester United suan Casemiro Mount ile oynuyor bu ikisini kesemez kimse Amrabatin oraya gidip rotasyon oyuncusu olmayi kabul edecegini sanmiyorum

Allah gözünü doyursun be!!!
İyi orta saha gelmezse öne yapılan bütün doğru hamleler güme gidecek. Keita, Kewell, Elano, Baros, Nonda, Arda'nın arkasına Topal Mustafa Sarp koymak gibi bir şey olacak.

Torreira'nın dizi hiç güven vermiyor. Her an g. gelebiliriz.

Ben o kadar emin değilim, Veratti ve Guendouzi de gittiyse Dominguez ve Dombele dışında pek seçenek kalmıyor.

Amrabat da fırsata dönüşürse olur anca, bir de onu Fener de istiyor gözü karartabilirler biz almayalım diye.
fener daha neresine sokacak oyunculari? ayrica bunlara ffp yokmu, son 10 yilda basarisi dahi yok, demezlermi nereden geliyo bu paralar???

Ramos haberleri çıktıkça sinir kat sayım artıyor aynen en büyük önceliğimiz Ramos afferin bu kafayla devam ediniz.
Bence öncelik ramos değil, yani evet alıyoruz muhtemelen onu, ama orta saha için daha çok çaba gösteriyorlardır. Ramos haberleri çıksın, orta saha gizli tutulsun en iyisi

Ambrabat ta çok ciddi paralar konuşulduğunu düşünüyorum DK dan itibaren onu istemeye başladı büyük takımlar. Bence onu da konuşmak boş muhabbet gibi geliyor.

Alıntıladığı twitte bir gazeteci istediğimize dair haber yapmış thuram ve diarra ile ilgili. Thuram'ı almamız imkansız kulübü 40 üstü bonsevis istiyor.
Bizim habercilerden hic cikmadi thuramin adi. Sade diarra yi duyduk bi kac defa.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt