Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: "Ebimbe tarafıyla anlaşma sağlandı, Frankfurt ile görüşmeler sürüyor. Bu transferde de bitme noktasına gelindi, kulübüyle belli detaylar üzerinde konuşuluyor. Muhtemelen kiralık."

satın alma opsiyonlu kiralık iyidir
Ben en cok zalewski menajerinden korkuyorum romadan bize gelmek istemeyebilir boyle adamlar top 5 ligten ayrilmak istemez

Embimbe kosa kosa gelir klubunu ikna edersen

Yanliz bu ebimbenin pozisyonu ne anlamadim sag icmi sag kanatmi kanat bekmi ne oynuyor bu herif

sosyal medyada birazdaha 4-4-2 oynucaz

3lü dönmeyecegiz msj ı gorursem
İsmi gecen oyuncular ayni zamanda orta saha ozellikli adamlar.

Yani 442 tercihi uzak bi iht degil.

Hatta Ebimbeyi ortaya cekip orta sahadaki direnç olayini cözer, sarayı da kanatta degerlendirebiliriz.

Nevzat Dindar: "Ebimbe, net bir şekilde Galatasaray'a gelmek istiyor."

Abi ebimbe gerçekten güzel topçu taraftarla aradaki o bağı kurarsa bırakmaz alay etmiyorum hafif yarım akıllı donk gibi düşün ayarı yok hırslanınca acayip oynuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben halen Abdulkerime guveniyorum sezon icinde mac yaptikca toparlayacaktir

Gecen sezon basindaki nelsonu hatirliyorum
Feci durumdaydi toparladi sezonu iyi gecirdi

Sol stoper bence gereksiz hamle idare ederiz orayi jacob ta orda oynar

Hem Zalewski hem Ebimbe’yi alip Ziyech giderse kapali defansa karsi kilidi acabilen ve skor katkisi yapabilen oyuncu sayisi dusecek. 3412’de Yusuf Demir veya Mertens’in cok iyi bir sezon gecirmesi gerekiyor.

Okan guardiola ekolüne geçti işçi takım kurmaya çalışıyor, ilk yıl zaten öyleydik 2. Yıl yıldız doldurucaz diye icine sıcıldı takımın ama bu konuda bir öz eleştiri de kendime yapayım taraftar olarak vecino gelmesin yangınına katılmıştım sonra ndombele ile Allah cezamızı kesti bundan sonra tövbe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt