Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.532
- 11.508
- 1.473
Nevzat’ta başladın mı tam sallamaya başlıyor. Ardı arkası kesilmiyor. Mübarek bixi gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsiyon olur bence, zorunlu bile olabilirOpsiyon yoksa performans verirse sicariz resmen
Opsiyon yoksa performans verirse sicariz resmen

Ben en cok zalewski menajerinden korkuyorum romadan bize gelmek istemeyebilir boyle adamlar top 5 ligten ayrilmak istemezNevzat Dindar: "Ebimbe tarafıyla anlaşma sağlandı, Frankfurt ile görüşmeler sürüyor. Bu transferde de bitme noktasına gelindi, kulübüyle belli detaylar üzerinde konuşuluyor. Muhtemelen kiralık."
satın alma opsiyonlu kiralık iyidir
Ebimbe ve Zalewski transferleri olacaksa üstüne Yusuf isterim ama maaş 1.5myi geçmeyecek şekildeNevzat Dindar: "Yusuf Yazıcı gelmek istiyor ama Galatasaray'ın bir düşüncesi yok."
İsmi gecen oyuncular ayni zamanda orta saha ozellikli adamlar.sosyal medyada birazdaha 4-4-2 oynucaz
3lü dönmeyecegiz msj ı gorursem
Nevzat Dindar: "Ebimbe, net bir şekilde Galatasaray'a gelmek istiyor."
Üstat nasıl yorumluyosun bu isimleri? Ebimbe özelinde yorumunu merak ediyorum, derman olur mu bize?Zalewski ile Embeni gelmezse Nevzat’a giricez
Frankfurt niye kiralasib opsiyonsuz bu transfer olursa zorunlu opsiyonla olur herkes bizim gibi salakmi elindeki topcuyu bedavaya opsiyonsuz kiralik gondersinOpsiyonsuz kiralama osimhen seviyesidir onun harici opsiyon yoksa başarısız iş olur