Bu oyun oturursa fbjk yi da fena cortlatırızbu tempolu adamlarla bi de kompakt-dar bi şekilde sahada yerleşirsek,ligdeki anadolu takımlarına karşı olan maçları siz düşünün nasıl sonuçlar çıkar. tabi doğru hücum varyasyonlarıyla : )
Bu oyun oturursa fbjk yi da fena cortlatırızbu tempolu adamlarla bi de kompakt-dar bi şekilde sahada yerleşirsek,ligdeki anadolu takımlarına karşı olan maçları siz düşünün nasıl sonuçlar çıkar. tabi doğru hücum varyasyonlarıyla : )
Hemen sözleşmesini fes edelimJACOBSTAN SOL STOPER OLMAZZZZZZZZZ
Gelirse ebimbe gelmezse ebeninbebu adamın adı ebimbe mi, ekimbe mi?
ekimbe ise, neden eylül'de geliyor?
Görürsün sallıyor muyum sallamıyor muyum. Adamın yapısı bu hep deniyor çalımı bu yüzden kaptırdığı çok maç oluyor.sallıyorsun gibi geldi
Yeni Kerem Aktürkoğlu mu ?Görürsün sallıyor muyum sallamıyor muyum. Adamın yapısı bu hep deniyor çalımı bu yüzden kaptırdığı çok maç oluyor.
Bi önceki Polonya maçı gol attığı halde aldığı puan ve girdiği çalım denemesiEkli dosyayı görüntüle 261229
Yok Kerem çok savruk oynuyordu bu o kadar değil ama top kaptırmaz falan değil bildiğin hep çalım denemesi yapar.Yeni Kerem Aktürkoğlu mu ?
Kapanan takımlara karşı verkaç çalıştırmalı teknik ekipYok Kerem çok savruk oynuyordu bu o kadar değil ama top kaptırmaz falan değil bildiğin hep çalım denemesi yapar.
bunu maçı hatılramıyorum ama bir maçta gördük uzun topa tipleyip dip çizgiye gitmeden faul ile indirmişlerdi ...ADS maçı diyesim geliyorda içerideki YB de olabilir.Valla ben Şampiyonlar Ligi maçlarında topla yardırdığı bir sürü sekans gördüm. Özellikle iç koridorlardan topla fişek gibi gidiyordu.
okan hoca mı vardı farkına - yoksa şu an böyle Zalewski potansiyeil + ebimbe'nin trasnferi olma şansı mı var hocanın bilemedim.Rakibi yaracak, adam eksiltecek topçu yoktu, bu iki isim bu profilde gibi. Okan Buruk üç aylık transfer döneminin sonunda farkına vardı bunun.