Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bugün iptal olan ya da kaptırdığımız transferler neler liste alalım

Yattim kalktim hala gelmemis bu transferler. Daha nehi bekliyonuz ulannnnn

Oyunculara, özellikle hocaya ve yönetime çok kızgınım Young Boys maçından dolayı. Bilet skandalı olmasa muhtemelen bu transferlerin hiç adı bile geçmezdi Osimhen dahil. Ancak durum şu ki öyle veye böyle alınan isimlere hiç soğuk değilim. Hepsi 25 ve altı yaşında dinamik isimler. Bu yapılanma doğru yapılanma. Genç oyuncudan zarar gelmez maaşı çok aşırı yüksek değilse her türlü elden çıkarırsın.

sallıyorsun gibi geldi
Görürsün sallıyor muyum sallamıyor muyum. Adamın yapısı bu hep deniyor çalımı bu yüzden kaptırdığı çok maç oluyor.

Bi önceki Polonya maçı gol attığı halde aldığı puan ve girdiği çalım denemesi
Screenshot_2024-09-09-07-08-27-857_com.kokteyl.mackolik.webp

Valla ben Şampiyonlar Ligi maçlarında topla yardırdığı bir sürü sekans gördüm. Özellikle iç koridorlardan topla fişek gibi gidiyordu.
bunu maçı hatılramıyorum ama bir maçta gördük uzun topa tipleyip dip çizgiye gitmeden faul ile indirmişlerdi ...ADS maçı diyesim geliyorda içerideki YB de olabilir.

bu çocukta yani şans ya da süre alamadan statü ve kurallar yüzünden sallanıyor.

Olaki Ziyech full isyan moda girerse endişem var - kanat az, ziyech enteresan bir adam sahada kabul ediyorum ama her an "banane ya" modunada bürünebilecek biri.... yusuf mu ziyech mi ... (Olasi Zalwski ve Ebimbe için)

Rakibi yaracak, adam eksiltecek topçu yoktu, bu iki isim bu profilde gibi. Okan Buruk üç aylık transfer döneminin sonunda farkına vardı bunun.
okan hoca mı vardı farkına - yoksa şu an böyle Zalewski potansiyeil + ebimbe'nin trasnferi olma şansı mı var hocanın bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt