Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hainleri bulmanın yolu çok kolay. Mavi boya tekniğiyle kabak gibi açığa çıkar:

Galatasaray Baskanı olarak:
Hatip'e dersin ki: "Gardi X oyuncuyla görüşüyormuş. Kimse bilmiyor, aman aramızda kalsın".

Cenker'e dersin ki: "Gardi Y oyuncuyla görüşüyormuş. Aramızda kalsın"

Metin'e de dersin ki: "Gardi Z oyuncusuyla son aşamaya gelmiş. Ağzını wiki tut".

Sonra kenara çekilir izlersin. Hangi isim çıkıyorsa köstebek de hain de odur.

Ama bunu yapmıyorsan, haini bulamıyorsan o zaman hain sensindir...

Nevzat osurarak yayin yapar, Galatasaray x,y,Z ile anlaştı b plan olarakta A,B,C diye (ABC de gerçekten transfer listemiz)

Zalewski yi mutlaka almalıyız!
Ha 8, ha 10, ha 15....

Okan 352 fantazisi yapıyorsa,
Embimbe olur, olmaz - Ama Zale olmazsa olmaz oyuncu.

WingerBek kolay bulunan bir mevki değil. AS Roma taktik değiştirdiği için biraz devre dışı kaldı eleman. Yoksa baya kaliteli, Polonya Milli takımın bankosu, ve EU24'de full (iyi) oynamış 22 yaşında bir oyuncu.

1 sene sonra serbest diyorlar evet; ama:

1. Bizim zamanımız kalmadı
2. Yeni Sistem için çok önemli
3. Ocak ayı istediği takım ile beleşe anlaşabilir - Rakipler çoğabilir. Milan, Napoli ve PSV deniliyordu...
4. İllerde daha çok parayı satabiliriz yüksek ihtimalle

Kanımca Okan Hoca "Ne yapıp edin alın" diyecektir. Ve doğru der.

Benim anlamadığım bir şey var…

352 oynayacaksak, neden Sol Bek/Kanat arıyorız? Biz Jacobsu onun için alamadık mı?

Jacobs’u stoper olarak düşünmüyoruz umarım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim anlamadığım bir şey var…

352 oynayacaksak, neden Sol Bek/Kanat arıyorız? Biz Jacobsu onun için alamadık mı?

Jacobs’u stoper olarak düşünmüyoruz umarım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yedeği yok diye sanırım. Bir de her an dörtlüye dönebilmeyi istediği açık Sn. Uruk hocayın

Burda Dursun eski hatalarından ders almamış gibi şeyler okuyorum, ders alsa ne olacak, çapı bu, tenekeyi altına boyasanda teneke tenekedir.

Laurente ismi çıkmış tekrar..

Eee kanat forvet gelince nasıl 3’lü oynanacak ?? ben hep diyorum Okan üçlü falan oynatmaz 4-2-4 oynatır.

Üçlü sistem Okan’ın yiyeceği halt değil

Kerem konusunda yonetim kadar taraftar da suçlu, taraftar da sevmedi keremi, sürekli ıslık vs, sosyal medya baskısı. Kerem fiyatına jelert aldik, skandal bir durum. Ocağı görmeden yonetim de okan da gidecek.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem i Cenk yedi
Zaha yı da Okan

Dursun da bu ikisinin yerini doldurmayarak hem Cenk i hem Okan ı yedi

Herşey sırayla gidecek en son taraftarda dursun u yiyecek

En iyi ihtimalle yarım sezona kurtulacağız hepsinden inanıyorum, aksi taktirde şikecilerden bi farkımız kalmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan hoca oyuncular değişecek ama aynı sistemi oynayacağız
Siz ne oynadığımızı bilmiyorsunuz dedi

Ben mi kaçırdım bu 3-5-2 nerden çıktı arkadaşlar?

Net olarak yukarıdaki cümleleri üstüne basarak meydan okuyarak kurdu üstelik!

Laurente ismi çıkmış tekrar..

Eee kanat forvet gelince nasıl 3’lü oynanacak ?? ben hep diyorum Okan üçlü falan oynatmaz 4-2-4 oynatır.

Üçlü sistem Okan’ın yiyeceği halt değil
4-2-4e devam edersek her maç young boys, bjk maçları gibi geçer. Kabus gibi bir sistem. Aslında 4-2-4ten ziyade 2-2-6 oynuyoruz bekler hep ileride olduğu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt