Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinsiz At gene basladi kiṣnemeye

3 aydır kulüple anlaşıyoruz oyuncu bekliyoruz
oyuncu tamam oluyor kulübünistekleri oluyor

3 4 gün böyle gündem ve etkileşim olunca manjerin diğer istekleri oluyor

+2 gün etkileşim cümlesi "okan hoca çok istiyor" oluyor ...

şu şekilde para kazananlara bir gün karma çarpacak...

300 bin euro alan Zalewski'ye 2.5 milyon mu verecekmişiz :ROFLMAO: Ben sövmekten yoruldum artık. Pes ediyorum. Takımdan değil futboldan soğuttular yemin ediyorum. Açıp Premier Lig izleyesim bile gelmiyor. Benim gibi bir futbol sevdalısına bunu yapmak büyük beceri isteyen bir iş. Emeği geçenlerin ABV.
Aklıma istemsizce şu aşağıdaki sahne geldi yav, berberin çaresizce yakarışı

Osimhen trasnsferi bu yönetime çok eğreti durdu ya. Nasıl şikecilere falan kaptırmadılar hala anlayamadım
Tipik yurdum çaklı davranışı o yav, şöyle gerçekleşmiştir.

Osimhen var konuştum gelmeye sıcak.
Tm açılır, allaaah 100 milyon euroluk oyuncu yaşasın oley taraftarı da genel kurulu da aştık artık.
Gardi ağabey yüm detayları konuş maaşını karşılarız gerekirse.
Anlaşma tamam.
Uçağa atlayış.
Zaten muhtemelen gardi ön sözleşme imzalattığı için başkası da giremedi araya başka seçenek kalmadı bizim için.
Şöyle 20-30 milyon görünse tmde bir gece önceden birine haber verilirdi aldık diye.

Yoğun mesai nasıl gidiyor ki acaba hangi renk şarap içeceklerine karar verebilmişlerdir umarım

edit

Sinerjiye devam

2 transfer %100 gelecek 2 gün icinde

Son senesi olan adama ve yıllık 350bin Euro kazanan adama 2.5milyon Euro + 10-12 milyon bonservis.
Vallahi akıllanmayız biz ama son güne kaldığımızda yediğimiz kazıklara biri daha eklendi.
Zalewski çok faydalı olur az faydalı olur o ayrı konu ama çok yüksek maliyetler ile bitecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zalewski için 10 gün önce 9m euroyu kabul etmiş Roma şimdi transfer sezonu bitmişken ne diye 10lara 12lere çıkıyoruz mal mıyız biz? Max 6-7m euroya bitmeli bu iş. Adamın 7-8 ay sözleşmesi kalmış zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt