Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooo 4 4 2 de Anadolu takımları bile elek eder oyunu da taşıyamazsın ileri 4 3 3 bize en uygun olan 3 5 2 de riskli pas hatasını kaldıramaz kanat beklerin dili dışarı çıkar 40. Dakikada 🤣
4-3-3 e okeyim abi 4-4-2 de patates olur orta sahayı iki tane atletik adam gelmicekse fişi çekerler valla 4-2-3-1 de Mertens gibi çalışkan adam olmasına rağmen pozisyon veriyoruz 4-4-2 de yürüyerek içimizden geçerler

Zalewski konusunda çok ahım şahım bir şey beklememek gerek takıma uyumu nasıl olacak bilinmez..zaten takım da 3 5 2 ye nasıl uyum sağlayacak asıl soru bu
Zalewski özellikleri itibariyle bizim ligde ciddi iş yapabilecek bir oyuncu dripling meziyeti çok iyi. Bizim milli maçta çok iyiydi. Tabi takım uyumu, ne oynayacağımız önemli. Zaniolo mesela bizde kalsaydı bizim ligde Ziyech'ten çok iş yapardı.

Adam hayatında üçlü stoper oynamamış, koyduk olduyla zor bu işler

Böyle bakarsak da ihtiyaç bu değildi orta saha yok mücadele gücü zayıf
Evet almıyolar orta sahayı. 2 yıldır bu takıma olması gereken bir 8 no almadilar gitti yada yanliş isimleri aldılar. Ben anlam veremiyorum buna. Jacobs konusunda emin miyiz sanki ben stoperde oynayabiliyo diye biliyorum ama yanliş hatırlıyosam dediğin doğru yine mecbur 4 lüye dönecek hoca ve ortasahasız. Planlama rezil durumda bence bek yoktu elimizde şimdi bek takımı olduk. Tek umudum umarım hoca İtalya da inzhagiye filan bişeyler sorup öğrenmiştir yoksa 3 lü oturtmak zor iş cidden

Fazla mı aşağı çektik diye şüphe duyuyor biraz insan. Tecrübe de çok önemli futbolda
Tecrubeli oyuncu yeterince var , Real bizden daha yasi dusuk oyuncular aliyor mesela.

Onemli olan yetenek, o varsa sorun olmaz ama gidip en manasiz oyunculari getirirsin orada problem baslar.

Fazla mı aşağı çektik diye şüphe duyuyor biraz insan. Tecrübe de çok önemli futbolda
Alınan gençler de ciddi tecrübeli burada 2 maçla çöp ilan edilse de Jelert çok ciddi CL tecrübesi var geçen sene çok iyi oynadığı CL maçları var. Zalewski keza öyle ki milli takımının vazgeçilmez oyuncusu aynı zamanda.

Tecrubeli oyuncu yeterince var , Real bizden daha yasi dusuk oyuncular aliyor mesela.

Onemli olan yetenek, o varsa sorun olmaz ama gidip en manasiz oyunculari getirirsin orada problem baslar.
Real genç alıyor ama çoğu pişmiş süper yetenek yıldız zaten. O adamlar genç tecrübeli topçular. Mesela arda gibi bir yeteneği tecrübesi yok diye oynatmıyorlar pişmesini bekliyorlar

Piyasada bu kadar iskartaya düşmüş orta saha varken orayı pas geçmek gerçekten büyük iş bilmezlik olur..

4-4-2 oynarsak 4-2-3-1 oynadığımız günlerden daha fazla pozisyon verir bu takım 4-2-3-1 de mertensin presi olmasına rağmen veriyorduk pozisyon

Asıl sorunumuz pozisyon vermek değil pozisyona girememek ve dinamizm eksikliği. Ezildiğimiz maçlarda Mertens, Ziyech ve Icardi aciz durumlara düştü sahadan silindiler. Pozisyona bile giremedik rakibi hiç caydıramadık. Kadayıfları temizleyip dinamik oyuncularla devam etmeliyiz. Icardi de acilen toparlanmalı çok güçsüz.

Adama 10-12 bonservis veriyosun
Adam no name
Adam kulübüyle sorunlu
Adamın sözleşmesinin son senesi
Adamı sana satmaları tek ve son şansları yoksa bedavaya gidecek elin güçlü
Adamın da tek şansısın gelmezse min 6 ay çürüyecek
Adama kazandığının 8 katı maaş öneriyosun

Ve

2 sene sonra ayrılmak için madde de koymak istiyor

Ya ben aptalım(inş böyledir diğer türlü vaziyet baya vahim) ya da ben aptalım (seçeneğe bile yazamıyorum durum o kadar vahim)

Nico Zalewski gelince buyuk bir eksiği kapatiyorsun tek ihtiyacın kalıyor dinamik orta saha doğru da adrese gidiyorsun Ebimbe ama almıyorsun.Yani herşeyi tam yapmak varken yarım bırakmak neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt