Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün aksam pazarlıkları yapıp dağıldılar sabah uyanıp devam mı edecekler pazarlığa acaba

nasıl ilerliyor ki bu süreçler çok merak ediyorum

bi restaurant'ta mı pazarlık yapıyorlar arabanın içinde mi acaba

bugun zalewski çözülür
yarın os icin yangina baslariz
parası nerden çıkıyor diye bir soruda sorulmalı bu işlerin...

maaş bütçesi + bugün yapılan harcamalar + hatipoğlunun proscuitto'lu pizzaları + eklenecek maaş bütçelerinin kaynağı / dayanağı nedir ?

florya 'dan gelecek hesabı ise battık demektir.

hem zalewski hem chukuhuhu/onyedika hem de cherki ile ilgilenmenin bana mantıklı bir açıklamasını yapabilecek bir babayiğit var mıdır ?

Yabancı sınırı 15 olacak veya hem Yusuf demir hem de ziyech gidecek gibi absürd bir formül lazım

hem zalewski hem chukuhuhu/onyedika hem de cherki ile ilgilenmenin bana mantıklı bir açıklamasını yapabilecek bir babayiğit var mıdır ?
tabii ki ... bu sorunun cevabı çok net...

Çünkü OKAN HOCA ÇOK İSTİYOR
OKanHodja2.jpg

gerekirse kasadan para basılır adam yollarlar

Yabancı sınırı 15 olacak veya hem Yusuf demir hem de ziyech gidecek gibi absürd bir formül lazım
Kanat kesin alınacak ( sözde )
Cherki/çukveemeka/onyedika’dan biri gelecek.

Yani 6-8 veya 10 numara profilinden hangisi tutarsa o gelecek. 3 yabancı alma durumu yok

mewki farketmeksizin uygun topçulara saldırıyorlar

önce topçuyu alacaklar sonra okan parçaları birleştirecek

çünkü Okan Hocanın ağırlığı 0'a yakın

Renkdaş dün bir yerde okudum. Örneğin şu an 13 yabancımız var ve biz 2 yabancı aldık. Toplam 15 yabancımız oldu. Yusuf demir'i Türkiye için liste dışında bırakıp Avrupa liginde bildirdiğimiz için Avrupa maçlarında oynayabiliyor diyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt