- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
zaten son 39 olsa bu kadar sakin olabilir miydik üstadteşekkürler OlivGPT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten son 39 olsa bu kadar sakin olabilir miydik üstadteşekkürler OlivGPT
o yüzden mi tüm ekonomik ciddi kırıcı kararlar Cuma piyasa kapanınca oluyor genelde ülkedePerşembe gecesi 23:59 dedin mi biter.
Mubarek günde transfer olmaz
63 te niye daha sakiniz ? yaklaşık 100 gün geçtikten sonra 24 saate skalamız niye sıkışıyor ?zaten son 39 olsa bu kadar sakin olabilir miydik üstad
Galatasaray'da transfer bitmezOkuduğum kaynaklarda 13 Eylül cuma gecesi saat 12:00'de transfer bitiyor.
bugun zalewski çözülür63 te niye daha sakiniz ? yaklaşık 100 gün geçtikten sonra 24 saate skalamız niye sıkışıyor ?![]()
Fifa da ebimbe zalewski onyedika osimhenli 1 td kariyer başlat bakalım.son 63 saatteyiz rtaşlar
alper admirim dün tff'yi aradi son bilgiyi aldi
Netleştirebildin mi som günübugun zalewski çözülür
yarın os icin yangina baslariz
parası nerden çıkıyor diye bir soruda sorulmalı bu işlerin...bugun zalewski çözülür
yarın os icin yangina baslariz
tabii ki ... bu sorunun cevabı çok net...hem zalewski hem chukuhuhu/onyedika hem de cherki ile ilgilenmenin bana mantıklı bir açıklamasını yapabilecek bir babayiğit var mıdır ?
Kanat kesin alınacak ( sözde )hem zalewski hem chukuhuhu/onyedika hem de cherki ile ilgilenmenin bana mantıklı bir açıklamasını yapabilecek bir babayiğit var mıdır ?
Yabancı sınırı 15 olacak veya hem Yusuf demir hem de ziyech gidecek gibi absürd bir formül lazım
Müsbetertesinde de transfer bitiyor amaGunaydinlar
Müsbit gelismelerin yogun oldugu bir gün olacak gibi
mewki farketmeksizin uygun topçulara saldırıyorlarhem zalewski hem chukuhuhu/onyedika hem de cherki ile ilgilenmenin bana mantıklı bir açıklamasını yapabilecek bir babayiğit var mıdır ?
Yabancı sınırı 15 olacak veya hem Yusuf demir hem de ziyech gidecek gibi absürd bir formül lazım
Renkdaş dün bir yerde okudum. Örneğin şu an 13 yabancımız var ve biz 2 yabancı aldık. Toplam 15 yabancımız oldu. Yusuf demir'i Türkiye için liste dışında bırakıp Avrupa liginde bildirdiğimiz için Avrupa maçlarında oynayabiliyor diyordu.hem zalewski hem chukuhuhu/onyedika hem de cherki ile ilgilenmenin bana mantıklı bir açıklamasını yapabilecek bir babayiğit var mıdır ?