Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu örnekler bizim tarihimiz için geçerli de millet hudson odoilerle 4-4-2 oynadı biraz fazla takılıyorsunuz galiba bunlara.

Aynı şekilde leicester de 4-4-2 oynadığı zamanlarda albrightonla falan oynuyordu gayet barış gibi bir herifti
Bir kanatta orta saha özellikli Mount var burada. Biz de 3 orta saha+Barış'la oynasak idare ederiz. Ha bir de Werner-Lukaku ikilisi kadayıf değil bir de.

İtalya tarafından müspet ama değişik haberler gelmeye devam ediyor. Bazı İtalyan kaynaklar oyuncu tamam Roma ile son pazarlıklar yapılıyor bazıları oyuncu maddi olarak anlaşıldı ama bir kaç şüphesi var vb. diyorlar ama sanki akşama doğru işin olumlu biteceği yönünde sanki. Ben hala PSV'yi reddeden bir oyuncunun TR'ye gelme ihtimalini zayıf görmekle birlikte 1 transfer yapılacaksa bu orta saha olmalı tarafındayım Zalewski'nin yetenekli ciddi bir potansiyel olduğunu düşünsem de.

Efe Çördek transferi iyi oldu tabii ama bu sezon kadroda dördüncü sol ayaklı sağ kanat oyuncumuz oldu.

Valla bu yönetim yüzünden futboldan soğudum. Diyorum bir bakayım transfer gelişmeleri ne durumda Twittera giriyorum hep negatif bir hava foruma giriyorum negatif hava bu durum acayip soğuttu.

Sosyal medya zaten tuhaf bir hal almış çıkın bir gezin arkadaş hava alın ya hayatınız yok mu sizin? Sürekli olumsuz pompalamak nedir 7/24 futbol konuşuyorlar bir de

Bu arada Fb'nin beğenmediği kanat olan Kent'i oynatsalar Lig'de çoğu Maç'ı çözecek 1 tip..

Arkadaslar henüz italyancayi cözemedik translate butonu da olmuyor ne yazdiigini ufak tefek yazin isterseniz twitin altina

Roma net 10 istiyormuş biz bonsular ile 8+2 verelim demişiz sanırım. 8+2+ kardan paya yada 9+1'e biter gibi görünüyor bence burada en büyük problem oyuncunun gelmeyi kabul etmesiydi. Lakin Zalewski alıp orta saha almamak hata olur. Asıl ihtiyaç orta sahaydı bence.

Transfer yapmayacağız diye çıkın açıklama yapın. Tepki gelecekse gelsin, dik durun. Ne pespaye insanlarsınız. Size hakaret etmekten başka bir şans bırakmıyorsunuz.

Cherki yerine Chordek aldik beyler artik bi kanadmiz var diyebiliriz.

Zale maalesef olmayacak hissim var.

Bu kadar sakız gibi uzadıysa biz parayı veremiyoruzdur çok net

Adamları maks üst sınırımıza indirmeye çalışıyoruz işte -ki adamlar onu kabul etmiyorlar

Yani adamlar 12 istiyordur misal

Biz en fazla 9 verebiliyoruz

Doğal olarak dünden beri 6-7'ye ikna etmeye çalışıyorduk hayır dediler, şimdi üst sınırımız olan 8-9'a ikna etmeye çalışıyoruz.

Hayır derlerse gg

Yalan veya doğru eğer bu Cenk Ergün ve yeni sözleşme işi doğruysa demekki gereçekten taraftarı hiç takmıyorlar. Taraftara böyle bir tavır veya karşısına almayı nasıl göze alabiliyor acaba Dursun Özbek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt