Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle tabi de hani o da senede 3-4 gol atar, 7 asist falan yapar ama oyuna, sisteme katkısı vardır. Belki o şekilde faydalanabiliriz diye düşünüyorum. Zaten forveti çiftleyeceksek bize forvet tandemli kanat yerine daha yardımcı kanat oynayan profilde oyuncular lazım.
Yine bi 8-10 gol/asist katkisi almaliyiz ya

okan buruk açıklama yapmış bugün bir transfe beklıyorum demiş cumaya kadar da 1 transfer daha olabılır demıs. Okan hoca dedıyse inanmak lazım artık

Günümüz futbolunun en önemli bölgesini 2 yıldır idare ediyoruz ve elinde Torreira varken bunu yapıyorsun. Akıl tutulması resmen yani aklıma gelince çıldıracak gibi oluyorum. Hala daha orayı idare ederiz diyorlar. Bu takıma yapılması gereken ilk transfer merkez orta saha ama biz 2 yıldır her yere adam aldık bir 8 numara almadık.

Herife 6 kaat maaş veriyoruz ve hala supheleri var düşünüyor he mi

Yazık yav

Beyinsizler mis gibi adamlar var Chelsea’de diğer PL takımlarında. Gidip illa olmayacak adamlarla uğraşıyorlar. Bütün sene Rabiot ile uğraştılar. Şimdi de Zalewski ile son günleri geçiriyorlar. Sizin ben cibiliyetinizi.

Yine bi 8-10 gol/asist katkisi almaliyiz ya
Elbette alalım ama çift forvete dönünce kanatların gol yükünü o ikili çekebilir. Takım savunmasında zafiyet yaşamayalım, kanattakiler bize bunu sağlasın yeter bir şekilde topu oraya getirirsek bu ikili çerçeveye sokacaktır diye düşünüyorum. Barış'ın da bu sene daha çok gol atacağını düşünüyorum. Önceki yıllar gibi gol asist katkısı az olmaz.

Orta açacak oyuncu yok takımda? Bu Zalewski orta açmayı biliyor mu beyler. Bu iş ciddi önemli çift forvet oynıcam diyorsun orta açan kanat kanat bekin yok. Nasıl olacak bu iş?

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günümüz futbolunun en önemli bölgesini 2 yıldır idare ediyoruz ve elinde Torreira varken bunu yapıyorsun. Akıl tutulması resmen yani aklıma gelince çıldıracak gibi oluyorum. Hala daha orayı idare ederiz diyorlar. Bu takıma yapılması gereken ilk transfer merkez orta saha ama biz 2 yıldır her yere adam aldık bir 8 numara almadık.
Sana göre tarif ettiğin profile en uygun oyuncu olarak kimi alabiliriz Nurullah kardeşim?
Yani bizim bütçemize uygun kim olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt