Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrasızlığa kadar gider, bu kadar kepazelik fazla. Zaten korkuları bu. Olsası her başarısızlık, ingiltere, rusya ve italyadan arkalarına baka baka bomboş dönüşleri bilet skandalı suratlarına vurulur. Burası Galatasaray. Net bir şekilde ibra edilmezler, hatta divanda bunun sinyalini almışlar. Parayı gömseler de sıkıntı, tarihin en büyük harcamasına başarısızlık gelirse bırakın ibrasızlığı ihraç bile ederler.

Gülüyoz eğleniyoz bunlara ama tarihin gördüğü en ama en kötü yönetim bu.
33 yaşına geldim, ben böylesine başarısız bir Galatasaray yönetimine hiç şahit olmadım. O çok eleştirdiğimiz Burak Elmas yönetimi bile, evet o bile daha başarılıydı.

Aklım almıyor yani önce iki sol açıktan birini başka kulübe kiralıyorsun (maaşının hemen hemen tammını da sen ödeyecekken) yetmiyor, elindeki tek sol açığı yok pahasına gönderiyorsun, gönderdikten sonra transfer yapmaya çalışıyorsun. Karşındaki adam keriz mi? O bilmiyor mu hiç sol açığın kalmadığını, mecbur almak zorunda olduğunu ve elinin sıkıştığını?

Üstelik bonservis bedelinden gelen paranın neredeyse yarısı, tek futbolcunun sözleşme fesih bedeline harcanıyor.

9 milyon euro'ya sağ bek alıyorsun, ardından eylül ayında bir anda üçlü savunma sistemine geçmekten söz ediyorsun.

Ne olduğu, ne yapıldığı, niye yapıldığı belli değil. Bu yapılan şeyin adı yönetmek olamaz. Son sezonun şampiyon kadrosunun üzerine bir iki takviye ile takım aslanlar gibi yoluna devam edecekken, korkunç paralar harcandı ve yeterli takviyeler yapılmadığı gibi, takım daha da zayıfladı. Elimizdeki en güçlü özelliklerden biri geniş kanat rotasyonumuzken, Yunus, Ziyech ve Barış Alper dışında bir tek kanat oyuncumuz bile kalmadı.

Korkunç. Gerçekten korkunç...

Bence kimse alınmasın, romaya giden ne kadar yönetici varsa da geri dönmesin orada kalsın. Devamında hızlı bir seçim olsun ve yeni yönetim eksikleri ocak ayında alsın. En temizi bu olur

Bu olup bitenin tek bir tanımı var sözlükte

"BECERİKSİZLİK"

Gece yeni isimler çıkar iki gün de onlar için uğraşırlar orta sahayı da unutabiliriz artık be zamanları kalır ne çapları

33 yaşına geldim, ben böylesine başarısız bir Galatasaray yönetimine hiç şahit olmadım. O çok eleştirdiğimiz Burak Elmas yönetimi bile, evet o bile daha başarılıydı.

Aklım almıyor yani elindeki tek sol açığı yok pahasına gönderiyorsun, gönderdikten sonra transfer yapmaya çalışıyorsun. Karşındaki adam keriz mi? O bilmiyor mu hiç sol açığın kalmadığını, mecbur almak zorunda olduğunu ve elinin sıkıştığını?

Üstelik bonservis bedelinden gelen paranın neredeyse yarısı, tek futbolcunun sözleşme fesih bedeline harcanıyor.

9 milyon euro'ya sağ bek alıyorsun, ardından eylül ayında bir anda üçlü savunma sistemine geçmekten söz ediyorsun.

Ne olduğu, ne yapıldığı, niye yapıldığı belli değil. Bu yapılan şeyin adı yönetmek olamaz. Son sezonun şampiyon kadrosunun üzerine bir iki takviye ile takım aslanlar gibi yoluna devam edecekken, korkunç paralar harcandı ve yeterli takviyeler yapılmadığı gibi, takım daha da zayıfladı. Elimizdeki en güçlü özelliklerden biri geniş kanat rotasyonumuzken, Yunus, Ziyech ve Barış Alper dışında bir tek kanat oyuncumuz bile kalmadı.

Korkunç. Gerçekten korkunç...
Şu 4 ayda yaptıklarını say say say sayyyy bitiremezsin, daha bilmediğimiz ne rezillikler oldu Allah bilir.

GXL6WAyXIAEbB-G

Bunlar kötü niyetli olmayı bile beceremezler. O derece beceriksizler. Yani kelimeler ile açıklanamaz.

Cenk Ergün herhangi bir transferde pazarlık yapmaz, en yüksek ücret neyse onu öder gelir.

Ne zamandir soyluyorum su cenker denen canavara verin cash 10 milyon euro defolsun gitsin kulubun pesini biraksin. Ugrattigi zarar cok daha fazla eminim.

Ne bela herifmissin sen ya bi dusmedin yakamizdan, floryadan sie yiyince bile yuzsuz yuzsuz kulupte durmaya devam ettin. İnanilmaz buyuk bi gurursuzluk bu yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt