Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Valla ben call off gireyim, bikaç adam vurup rahatlimVoleybol maçını izleyip biraz sakinleşelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben call off gireyim, bikaç adam vurup rahatlimVoleybol maçını izleyip biraz sakinleşelim
Buraya koy da de bizde görelim rtsEmerson haberleri görmeye başladım dış basında. Bu Zalewski'yi alamadılar muhtemelen.
33 yaşına geldim, ben böylesine başarısız bir Galatasaray yönetimine hiç şahit olmadım. O çok eleştirdiğimiz Burak Elmas yönetimi bile, evet o bile daha başarılıydı.İbrasızlığa kadar gider, bu kadar kepazelik fazla. Zaten korkuları bu. Olsası her başarısızlık, ingiltere, rusya ve italyadan arkalarına baka baka bomboş dönüşleri bilet skandalı suratlarına vurulur. Burası Galatasaray. Net bir şekilde ibra edilmezler, hatta divanda bunun sinyalini almışlar. Parayı gömseler de sıkıntı, tarihin en büyük harcamasına başarısızlık gelirse bırakın ibrasızlığı ihraç bile ederler.
Gülüyoz eğleniyoz bunlara ama tarihin gördüğü en ama en kötü yönetim bu.
Dün aspor kaynaklı çıktı haber west ham'ın tek sol beki vermezler.Emerson haberleri görmeye başladım dış basında. Bu Zalewski'yi alamadılar muhtemelen.
Şu 4 ayda yaptıklarını say say say sayyyy bitiremezsin, daha bilmediğimiz ne rezillikler oldu Allah bilir.33 yaşına geldim, ben böylesine başarısız bir Galatasaray yönetimine hiç şahit olmadım. O çok eleştirdiğimiz Burak Elmas yönetimi bile, evet o bile daha başarılıydı.
Aklım almıyor yani elindeki tek sol açığı yok pahasına gönderiyorsun, gönderdikten sonra transfer yapmaya çalışıyorsun. Karşındaki adam keriz mi? O bilmiyor mu hiç sol açığın kalmadığını, mecbur almak zorunda olduğunu ve elinin sıkıştığını?
Üstelik bonservis bedelinden gelen paranın neredeyse yarısı, tek futbolcunun sözleşme fesih bedeline harcanıyor.
9 milyon euro'ya sağ bek alıyorsun, ardından eylül ayında bir anda üçlü savunma sistemine geçmekten söz ediyorsun.
Ne olduğu, ne yapıldığı, niye yapıldığı belli değil. Bu yapılan şeyin adı yönetmek olamaz. Son sezonun şampiyon kadrosunun üzerine bir iki takviye ile takım aslanlar gibi yoluna devam edecekken, korkunç paralar harcandı ve yeterli takviyeler yapılmadığı gibi, takım daha da zayıfladı. Elimizdeki en güçlü özelliklerden biri geniş kanat rotasyonumuzken, Yunus, Ziyech ve Barış Alper dışında bir tek kanat oyuncumuz bile kalmadı.
Korkunç. Gerçekten korkunç...
Normalde bu kolpacılara hayatta inanmam ama başımızda iş bilmezler olunca yapmazlar diyemiyorsun.
Aynen öyle. Uzun uzun yazdım aklıma ilk gelenleri ama yaşanan rezaletlerin %1'i bile etmez şunlar.Şu 4 ayda yaptıklarını say say say sayyyy bitiremezsin, daha bilmediğimiz ne rezillikler oldu Allah bilir.
Normalde bu kolpacılara hayatta inanmam ama başımızda iş bilmezler olunca yapmazlar diyemiyorsun.