Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7CC4F70E-01D5-47CF-A8A3-606DEFBC1202.webp

kesin birini alacaklar ama zalewski olmazsa saçma sapan birini bulup getirirler kesin çukumeka ve bir kanat kiralayın bitsin bu çile

konunun seninle ilgisi bile yok, geyik yapılıyor, alıntı yapıyorsun. dün de aynısını yaptın. benden ne istiyorsun? seni tanımıyorum bile?

hakaretlerin yüzünden ban yiyeceksin. hem bloklandın, hem de transferin son anlarını burada arkadaşlarınla geçirmek varken ban yiyeceksin. yazık ettin kendine.
Herkesi çıldırtmayı nasıl başarabiliyosun be adam

3 gundur bi veleti ikna edemiyor transferi bitiremiyor bunlar. Biri bizi bunlarla-> ( Beceriksizlerle ) cezalandiriyor galiba.

Eljif Elmas bu yoklukta kiralik olarak iyi olabilir dedim. Kulubunde pek sure almiyor ve orta sahaya dinamizm getirebilir sonucta.

Veli isimli vatandas isim vermeden laf atip dalga geciyor, sonra ben ona alinti yapip cevap verince blokluyorum diye yaziyor :) Bazi insanlar komedi.
yahu seni görmedim bile elif ile ilgili bir şey yazdığını? iyi misin yahu?

Menajer önerisi iki tane ndombele alırlarsa ilk maçta sağlam bir tepki vermek gerekiyor.

Herkesi çıldırtmayı nasıl başarabiliyosun be adam
adam amerika'dan bana çıldırdı yaw :d ben bir şey yapmadım bile :d

Bu arada eljif elmas iyi öneri veli

Niye dalga geçiyon adamla

yaw öneri falan görmedim yaw, haber gördüm twitter'da ona istinaden olumsuz görüş belirttim. göktuğ kim, ne yazmış bilmiom bile :d adam bize dümdüz gitti yahu :puhaha:

btw elif'in ilk transfer olduğunda bonservis şikesi yapıldığını düşünüyorum. ayrıca eski fbli olduğundan sevmiyorum herifi ne yapayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt