Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yönetime laf söyledik diye ceza yedik.
Herkes burda tipinden dolayı eleştirmişti İbrahim hatipoğlunu bense onyargili olduğunu düşünmüştum burdakilerin.

Ama osimyen transferinde zihniyetini anladım , sırıta sırıta "daha ne yapacağız yaauuv" dedikten sonra. Ben bunlardan ümidi kestim.

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eşşeklik etmeyin Chukwuemeka ve Chilwell'i kiralayıp gelin işte basit bir fırsat

Muslera
Davinson Nelsson Abdülkerim
Barış Sara Torreira Chukwuemeka Chilwell
Icardi Osimhen​

radikal bir değişim şarttı ama bunu rezil ötesi bir yönetim şekliyle de yapmak var.. bize bu denk geldi..

Bizim Daltonları dinlerken "Allahını seven beni tutmasın" diye bağırıp kendini camdan atmaya kalkışmış diyorlar :puhaha:
ahahah-dalton.gif

Roma bizimkileri oyalıyor bilerek vermeyecekler oyuncuyu dımdızlqk kalacaklar

Evet doğru isimlere gittik ama doğru kişilerle gidemedik. Sonuçta da bokumuzu elledik.
Bu bütçe erden timurda olacaktı diye hayıflanıyorum hep. Erden timura zaha ziyech ndombele getirdi diye kızanlar var lakin adamın şl ye kalana kadar bonservis harcama limiti yoktu. Bu döneme baksana 40 milyon sadece bonservise harcadılar ve hala harcayabiliyorlar

Bu kadar işin gücün içinde elimizi taşın altına soktuk onlayn ollduk hadi rtaşlar bir olalım postları sıklaştıralım bu uğursuz nöbeti netçelendirmek suretiyle GSmizi rahatlatalım

bir transfer döneminde yapılacak en büyük hataları yapmaktan çıkıp artık absürtlük düzeyine çıktı durum..

Haydi rtaşlar aydınlığa kavuşmağa 1k post kaldı

İlla ki iki transfer yapılcaktır boru değil burası Cimbom tanrının kutsadığı bir camia Tostos gibi yöneticinin kucağına Osimhen düşer burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt