Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam sinsi dikkat edilmesi gereken biri .
öyle zaten - bilerek diğer yayınlar bitince açması - diğer yayınlarda yeteri kadar sallanmadığından köpüren taraftardan karşılık bulması - köpürdüğü için başka takım kitlesindende sempati alması gibi taktikleri var.

mert'in dediği şaklabanlık kısmı bu zaten.

ama post ettiğim videodaki hal - yaz sürecinde gs taraftarı resmen bence.

Onyedika ve Torreira ile olmaz bence rengim. 3-5-2 için iki tane defansif orta saha cidden fazla kaçabilir. Bilemedim
Torreira önde baskı yaptığı için arkayı toparlayacak atlet oyuncuya ihtiyaç var. Takımın oyun sistemi önde baskı olduğu için Torreira'yı hücumcu olarak görmek gerekiyor.

Nevzat'in dunyadan haberi yok

Roma, Galatasaray'dan 10 milyon Euro istiyor. Zalewski günler öncesinden Galatasaray ile anlaşma sağladı ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Dün futbolcu anlaşma henüz olmadığından antrenmana çıktı. (@LAROMA24)

Seni mi kırcam rengim buyur

____ David__Nely__Jacobs
______ Lucas __ Gabriel
BAY______Mertens____Zalewski
__________________İcardi
_____Osimhe

____ David__Nely__Jacobs
__________ Lucas
BAY___Sara___Kerem D.___Zalewski
_______________İcardi
________Osimhen

Ben de bu tarz bir şey yapardım eldeki mevcut kadro ile sanırım

Ben transfer bitmeden inanmam Zalewski nin geldiğine.Nevzat Emre Kaplan Burhan gibi yönetim yalakalarina da Haluk ve Gökhan gibi birilerinin mamaladigi adamlara da bu saatten sonra inanmam.Yabanci basın girer here we go mo o zaman tamandir.

Roma, Galatasaray'dan 10 milyon Euro istiyor. Zalewski günler öncesinden Galatasaray ile anlaşma sağladı ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Dün futbolcu anlaşma henüz olmadığından antrenmana çıktı. (@LAROMA24)

Roma’nın 10 istediği oyuncuya sıkı bir pazarlık başarısı ile Cenk Ergün 12’ye yükseltmiştir :d

Adamlar resmen bilerek transferlerde oyalanıyorlar.

Vakit geçsin ama ugraşmadı demesinler diye zaman geçiriyorlar.

Şu transfer sürecini Roma tarafından dinlemek isterim. Bizimkiler ne saçmalıklar yapmış acaba

____ David__Nely__Jacobs
__________ Lucas
BAY___Sara___Kerem D.___Zalewski
_______________İcardi
________Osimhen

Ben de bu tarz bir şey yapardım eldeki mevcut kadro ile sanırım
3142 yaparsak Sara o "1" olmalı Regista Deep-Laying-Playmaker olarak.

Ama Ligde, Anadolu takımlara karşı 3412 daha iyi olur gibi.

Mertens - İcardi - Osimhe sanki baya güzel bir 3lü olur.

Torreira önde baskı yaptığı için arkayı toparlayacak atlet oyuncuya ihtiyaç var. Takımın oyun sistemi önde baskı olduğu için Torreira'yı hücumcu olarak görmek gerekiyor.

Doğru diyorsun ama yine de Onyedika yerine daha hareketli bir profil daha iyi olabilir gibi. Çünkü elimizde Onyedika’nın yaptığını yapabilecek bir oyuncu var Kaan.

Daha hareketli ve dribbling becerisi olan bir orta saha tam cuk oturur.

iki açıklamanın arasında 3 gün var arkadaşlar.

1726127721521.webp
1726127727797.webp

Taraftar degilim ben kendimi bildim bileli galatasarayliyim

Harcanan ve karsiligi gelmeyen her kurusun hesabini sormak bir galatasaraylilik meselesidir

Bu kulup uefadan ceza yiyip avrupadan mahrum kalinca veya ucuk kacik paralarla oyuncu alip oyuncudan verim alamayinca ve hatta haybeden kontratli oyuncuya sirf gitsin diye dunyalari verince agirima gidiyor

Taraftar olmak kolay gel birde galatasarayli ol.

Bu çükmueka yi cok isteyen var burda da cocugun sakatlil gecmisi cok fena. Neden hala isteniyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt