Adem Temir
Sarı Üye
- 12 Şubat 2010
- 522
- 704
- 2.163
ahmet ercanlar = nevzat dindar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni mi kırcam rengim buyurOnyedika ve Torreira ile olmaz bence rengim. 3-5-2 için iki tane defansif orta saha cidden fazla kaçabilir. Bilemedim
öyle zaten - bilerek diğer yayınlar bitince açması - diğer yayınlarda yeteri kadar sallanmadığından köpüren taraftardan karşılık bulması - köpürdüğü için başka takım kitlesindende sempati alması gibi taktikleri var.Bu adam sinsi dikkat edilmesi gereken biri .
Torreira önde baskı yaptığı için arkayı toparlayacak atlet oyuncuya ihtiyaç var. Takımın oyun sistemi önde baskı olduğu için Torreira'yı hücumcu olarak görmek gerekiyor.Onyedika ve Torreira ile olmaz bence rengim. 3-5-2 için iki tane defansif orta saha cidden fazla kaçabilir. Bilemedim
Seni mi kırcam rengim buyur
____ David__Nely__Jacobs
______ Lucas __ Gabriel
BAY______Mertens____Zalewski
__________________İcardi
_____Osimhe
Roma, Galatasaray'dan 10 milyon Euro istiyor. Zalewski günler öncesinden Galatasaray ile anlaşma sağladı ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor.
Dün futbolcu anlaşma henüz olmadığından antrenmana çıktı. (@LAROMA24)
Neler dendiOnlar böyle şeylerden besleniyorlar hoca mobbingi oyuncu mobbingi dahil. Her kelimeyi kendine hak görüyorlar.
3142 yaparsak Sara o "1" olmalı Regista Deep-Laying-Playmaker olarak.____ David__Nely__Jacobs
__________ Lucas
BAY___Sara___Kerem D.___Zalewski
_______________İcardi
________Osimhen
Ben de bu tarz bir şey yapardım eldeki mevcut kadro ile sanırım
Torreira önde baskı yaptığı için arkayı toparlayacak atlet oyuncuya ihtiyaç var. Takımın oyun sistemi önde baskı olduğu için Torreira'yı hücumcu olarak görmek gerekiyor.
Başarıya bak çay demle
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bizimkiler yükseltmek için pazarlık yapmış anlaşılan. Cenk Ergün sizde akıl yok 12 lik oyuncu 10 mı verilir demiştir.Roma’nın 10 istediği oyuncuya sıkı bir pazarlık başarısı ile Cenk Ergün 12’ye yükseltmiştir :d