Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.380
- 18.970
- 2.083
Bir renktaşımız Davinson ile istatistik olarak kıyaslamasını koymuştu sanırım profil olarak çok doğru bir hedef Singo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goal Keeper neredeGünay
Singo Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Sane Sara Baris
Osi
Mevcut yedekler
Sallai
Yunus
Icardi
Zaniolo
Jakobs
Apoyu yedege veya zorlayacak bi stoper
Bir os
Lazim
Yunusu 10a atarsak Lemina ya da Sara yedege düssede, bi os daha lazim yinede
Katılıyorum ama hala KAP gelmemesi de endişelendirmekte. Haluk bu gün gelecek KAP dedi ama daha öncede demişti bunu hala KAP gelmedi.Çok yüz bulmaya baslamiş kolpaci kokusunu buram buram aliyorum bu heriften. Öyleki burun diregi sızlatacak cinsten.
Akşam falan gelir herhalde artıkKatılıyorum ama hala KAP gelmemesi de endişelendirmekte. Haluk bu gün gelecek KAP dedi ama daha öncede demişti bunu hala KAP gelmedi.
Dedik o kadar beyin tomografisi çekmeyin diyecuesta sağlık kontrolünü falan mı geçemedi acaba
Geçen sene Sanchez, Lemina, Barış ve Osimhen ile ligin çok üzerinde bir atletizmimiz vardı. Bu herif de eklenince acayip bir şey izleyebiliriz ha.
Bir fikrim yok, ama monaco porto misali, al deger arttir ve patir patir sat olarak epeydir devam ediyor ayni sistemde.Peki CL'ye giden Monaco transferin son gunlerine yakin boyle muthis adami gonderip yerine kimi koyuyor?