Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Vasco bu hafta bir stoper almisti. Simdi gider orda forma sansi bulamayip tamamen formsuz geri dönmesin. 16 ay kiralik gidiyorsa, opsiyon bari 16 ayda 25-30 mac yaparsa zorunlu olsun gibi bir maddeli olsun.

bize 3.santraforda lazım bertuğ yıldırım'ı kiralasak fena olmaz yada deniz gül

Kapalı oynayan takımlara karşıda hakan işi çözecek adam değil o yüzden ilkaycıyım

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17k diye diye başlattık ilgiyi.

Stoper de oynuyor diye olabilir bu tercihin sebebi.

Oyuncu zaten bize gelmeye okaydi geçen devre arası.

Bissouma’yı tercih ederdim ama oyuncu kalitesi olarak

Bissouma'nın durumundan bağımsız 17k pek Bissouma ve Lemina'nın muadili tarzda biri değil ki... Lemina kadar veya formda bir Bissouma kadar her yere yetişsin, arkadaki btün açıkları kapatsın tarzı bir adam değil bence. Fiziği ona müsait değil zaten. Çok uzun boylu ve dolayısıyla bir tık daha yavaş ve az hareketli. Belki bir Nzonzi kadar statik de değil ama orta alanda çok geniş alanda oynayabilen hem önde basan, hem orta alanda hem kanatllardaki açıkları düzenli olarak kapatabilen biri değil. Benim izlenimim öyle en azından. Torreira-Lemina ikilisinde bulduğumuz uyumu bulamayız bence...

Ulan lağlet olsun ya. Ruslarla anlaşmaya mı oturulur zaten. Senin yapacağın tercihe de sokayım. Ülkene yakın yer var mis gibi, 100-200 bin euro için antartikada bombaların düştüğü savaştaki ülkeye gitme kararı aldı.

Hakan Lemina'dan, İlkay Icardi'den dakika çalacak. Aradaki net fark bu. Okan Buruk ısrarla istese İlkay çoktan bizdeydi bence.

Bence Okanın ilkayı istememesi tek sebebi 2-3 yıldır isteyip her seferinde bizi oyalayıp takımda kalması ve barca dönüşünde bize gelecekken city yapmasına kıl oldu adam şimdi o süründürüyor.

Kopenhag moukoko'yu 5 milyon Euro'ya almış bizim takımlar nasıl salça olmadı hayret

kaleciyle ilgili haber nie yok

hafta bitti ya hu

Bissouma'nın durumundan bağımsız 17k pek Bissouma ve Lemina'nın muadili tarzda biri değil ki... Lemina kadar veya formda bir Bissouma kadar her yere yetişsin, arkadaki btün açıkları kapatsın tarzı bir adam değil bence. Fiziği ona müsait değil zaten. Çok uzun boylu ve dolayısıyla bir tık daha yavaş ve az hareketli. Belki bir Nzonzi kadar statik de değil ama orta alanda çok geniş alanda oynayabilen hem önde basan, hem orta alanda hem kanatllardaki açıkları düzenli olarak kapatabilen biri değil. Benim izlenimim öyle en azından. Torreira-Lemina ikilisinde bulduğumuz uyumu bulamayız bence...
Benzer bir mesaj yazdım ben de, ikisine göre farklı, biraz daha oyun kurucu özellikleri iyi olabilir.

İyi bir Lemina’ya değişmem, Bissouma ile zaten farklı tarzdalar.

Yine de 6 numaradaki tutuculuk rolünü bence fena yapmıyor, kanatlara doğru da iniyor benim gözlemim.

O bedellere almaktansa seneye son sene sözleşmesi kalınca ucuza almak daha makul çok isteniyorsa.

Geri
Üst Alt