- 26 Ocak 2021
- 35.371
- 33.982
- 2.233
Şerefsiz haysiyetsiz it spartak yüzünden 6 milyonumuzdan olduk 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
17k diye diye başlattık ilgiyi.
Stoper de oynuyor diye olabilir bu tercihin sebebi.
Oyuncu zaten bize gelmeye okaydi geçen devre arası.
Bissouma’yı tercih ederdim ama oyuncu kalitesi olarak
Bertuğ 30'u bulmaz Sarıyerspora falan düşer, influencer kızlarla takılıyor, hep eğlence ortamlarında o çocuğun futbolcu olma isteği yok gibi, Erencan'ı geri almalıydıkbize 3.santraforda lazım bertuğ yıldırım'ı kiralasak fena olmaz yada deniz gül
yerli futbolcuların mental genelde problemli oluyo zaten hele TR altyapısı iseBertuğ 30'u bulmaz Sarıyerspora falan düşer, influencer kızlarla takılıyor, hep eğlence ortamlarında o çocuğun futbolcu olma isteği yok gibi, Erencan'ı geri almalıydık
Kapalı oynayan takımları Hakan açamıyorsa dünya üzerinde açacak futbolcu 3-5 tane filan var demektir bu.Kapalı oynayan takımlara karşıda hakan işi çözecek adam değil o yüzden ilkaycıyım
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim kapalı takımları açmada sıkıntımız mı varmış? Herkesi yenecek kadar takımımız var kimse endişe etmesin.Kapalı oynayan takımları Hakan açamıyorsa dünya üzerinde açacak futbolcu 3-5 tane filan var demektir bu.
Benzer bir mesaj yazdım ben de, ikisine göre farklı, biraz daha oyun kurucu özellikleri iyi olabilir.Bissouma'nın durumundan bağımsız 17k pek Bissouma ve Lemina'nın muadili tarzda biri değil ki... Lemina kadar veya formda bir Bissouma kadar her yere yetişsin, arkadaki btün açıkları kapatsın tarzı bir adam değil bence. Fiziği ona müsait değil zaten. Çok uzun boylu ve dolayısıyla bir tık daha yavaş ve az hareketli. Belki bir Nzonzi kadar statik de değil ama orta alanda çok geniş alanda oynayabilen hem önde basan, hem orta alanda hem kanatllardaki açıkları düzenli olarak kapatabilen biri değil. Benim izlenimim öyle en azından. Torreira-Lemina ikilisinde bulduğumuz uyumu bulamayız bence...