Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.866
- 22.622
- 1.388
Hesaplarima gore milli araya liderin 4 puan gerisinde giriyoruz. Fena degil. Dogru transferlerle bu cendereden cikariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem'e Yunus'tan cok mu guveniyorsun yani?Sağ ve sol forvete adam almak için dediğin gibi bir tarafa u21 kadrdosundan alman lazıım diğer türlü aşırı lüks ve maaş yükü olur.
Aciliyet olarak bakarsan ilk sağ forvete adam lazım dinamik seri bir adam.
Sinan Engin şl grubu tahmini gibi olmaz umarımHesaplarima gore milli araya liderin 4 puan gerisinde giriyoruz. Fena degil. Dogru transferlerle bu cendereden cikariz
Bizde yanlis olmaz. Onumuzdeki 4 mactan 7 puan almamiz yeterliSinan Engin şl grubu tahmini gibi olmaz umarım
Lider kim?Hesaplarima gore milli araya liderin 4 puan gerisinde giriyoruz. Fena degil. Dogru transferlerle bu cendereden cikariz
Hayır , Mertens'e Keremden çok güveniyorum ama Yunusun kanadında başkası yok diyorum.Kerem'e Yunus'tan cok mu guveniyorsun yani?
Fener tabiki. Ali Bektasin favorisiLider kim?
Soylememeyi tercih ederimLider kim?
Bence Mertens solda olmazHayır , Mertens'e Keremden çok güveniyorum ama Yunusun kanadında başkası yok diyorum.
Hayir degil. Bay gececekler mac eksikleri olacakFener tabiki. Ali Bektasin favorisi
Reyiz gördüğünü veremeyen hakem eğer yetersizlik konusu ortaya çıakrıyorsa ya beyinsizdir yada art niyetlidir.
Var geldiğinden beri inanılmaz bir şike aracı olarak kullanılıyor istediklerini verip istedikleriden uydurmasyon sağlıyorlar.
Adam güya ofsayt çizgisi çekiyor top ayaktan çıkmış. Beşiktaş maçında da ofsayt değil çizgisi çekiyor topun ayanktan çıkmadan 1.5 saniye öncesinden alıyorlar.
Kare kare hesap edip ofsayt yada değil operasyonu yapıyor herifler.
Hiçbiri masum değil.
Sencesi bencesi yok bu işin yıllarca olmuş işte neyine olmayacak yarısından çok kariyerini orada oynamış.Soylememeyi tercih ederim
Bence Mertens solda olmaz
Kim lider ozaman. Basaksehir olabilirHayir degil. Bay gececekler mac eksikleri olacak
Belcika'da Hazard, Napoli'de Insigne. PSV'de sol kanatmisSencesi bencesi yok bu işin yıllarca olmuş işte neyine olmayacak yarısından çok kariyerini orada oynamış.
Yalan soyledim Fener'di hem de mac eksigiyle. Yeter artik ustume gelmeyin kardesimKim lider ozaman. Basaksehir olabilir
2+5m zorunlu opsiyona yolcu edelim