Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala faydali olacagini dusunuyorum. Bizdeki asil sorun kanatlarda. Kanatta oynayan oyuncularda bir kipirdanma olmadigi surece Icardi bile gelse fark yaratmaz.
santraforlar bazen tutukluk yaşayıp uzun süre gol atamadıkları oluyor ben normal karşılıyorum ama ilk 3 maçta hiç diri gözükmedi. epey can sıkıcı ileriki maçlarda düzelir umarım.

Forumumuzdaki sığınmacılar tespit edilip mancınıkla gönderilmeli.

Boey dan dun toplara vuruyor
Nelsson’un akli Sevilla’da
Seferovic balon
Aanholt salmis kendini
Oliveira yeni Selcuk
Kerem satilmali
Bardakci saatli bomba

Evet baska kime salliyoruz

Boey dan dun toplara vuruyor
Nelsson’un akli Sevilla’da
Seferovic balon
Aanholt salmis kendini
Oliveira yeni Selcuk
Kerem satilmali
Bardakci saatli bomba

Evet baska kime salliyoruz
Ben Kerem'i daha önceden de beğenmiyodum reis.Şampiyon olacak takımın kanadı değil bence.Pva'nın formsuz olması hem yaşından hem de Kerem'den de kaynaklı bi durum olabilir..

Rogon'un elinde bonservissiz John Anthony Brooks var.
Szalai giderse yüksek ihtimalle Fener'e gazlarlar. Aslında alternatif olarak bizim için de düşünülebilir fakat Denayer'i tercih ederim.

kavga etmeye gerek yok üstad boşverin bu kadar ciddiye almayın yapılan yorumları. bana 2-3 kez söven de oldu hakaret eden de, ne raporladim ne kavga ettim gerek yok, sanal ortamda birbirinizin sinirleriyle oynamaya hiic gerek yok. engelleyip geçeceksin yorumlarını görmüyorsun o zaman. raporlama işini beceremiyorum ben, adam forumu seviyordur ne gerek var 2-3 gün ceza almasına veya daha uzun süreler. en iyisi engelleyip mesajlarını görmemek rahatsız oldugun biri varsa. Bu forum üzerinde yapılan tartışmalara hiç anlam veremiyorum senelerdir, gereksiz o yüzden kavga etmek
Doğru diyosun üstad daha yazmiycam o arkadaşa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt