- 2 Temmuz 2011
- 137.371
- 58.480
- 5.488
İtalyan basınına göre Isak Hien 3,5+bonus karşılığında Verona'da ancak TR basınına göre 3,1 milyon € karşılığında jk'de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalyan basınına göre Isak Hien 3,5+bonus karşılığında Verona'da ancak TR basınına göre 3,1 milyon € karşılığında jk'de.
Sen yokken mevzu ciktiTransfer gelmeyince yine eldekilere sallama seansı başlamış anlaşılan.
santraforlar bazen tutukluk yaşayıp uzun süre gol atamadıkları oluyor ben normal karşılıyorum ama ilk 3 maçta hiç diri gözükmedi. epey can sıkıcı ileriki maçlarda düzelir umarım.Ben hala faydali olacagini dusunuyorum. Bizdeki asil sorun kanatlarda. Kanatta oynayan oyuncularda bir kipirdanma olmadigi surece Icardi bile gelse fark yaratmaz.
Geçen sene para verip kaldırttı Sociedad.Dortmund 30 milyona geri alabilir maddesi vardi?
Bence 4'ten fazla olacak U21'ler ile birlikte. Bu hafta sonuna kadar gidecekleri gönderelim önce.4 transfer daha olacak diyorlar ama 15 günde nasıl olacak bakalım.
sitenin adini FBC yapma vakti gelmis gibi gorunuyor templatei sari lacivert yildizlari da 5 lemek yeterli olacaktir.Transfer gelmeyince yine eldekilere sallama seansı başlamış anlaşılan.
Torreira yan pas geri pas atiyorBoey dan dun toplara vuruyor
Nelsson’un akli Sevilla’da
Seferovic balon
Aanholt salmis kendini
Oliveira yeni Selcuk
Kerem satilmali
Bardakci saatli bomba
Evet baska kime salliyoruz
Muslera da kaleci mi yerine Okan 48 kat iyi oynarBoey dan dun toplara vuruyor
Seferovic balon
Aanholt salmis kendini
Oliveira yeni Selcuk
Kerem satilmali
Bardakci saatli bomba
Ben Kerem'i daha önceden de beğenmiyodum reis.Şampiyon olacak takımın kanadı değil bence.Pva'nın formsuz olması hem yaşından hem de Kerem'den de kaynaklı bi durum olabilir..Boey dan dun toplara vuruyor
Seferovic balon
Aanholt salmis kendini
Oliveira yeni Selcuk
Kerem satilmali
Bardakci saatli bomba
Doğru diyosun üstad daha yazmiycam o arkadaşa.kavga etmeye gerek yok üstad boşverin bu kadar ciddiye almayın yapılan yorumları. bana 2-3 kez söven de oldu hakaret eden de, ne raporladim ne kavga ettim gerek yok, sanal ortamda birbirinizin sinirleriyle oynamaya hiic gerek yok. engelleyip geçeceksin yorumlarını görmüyorsun o zaman. raporlama işini beceremiyorum ben, adam forumu seviyordur ne gerek var 2-3 gün ceza almasına veya daha uzun süreler. en iyisi engelleyip mesajlarını görmemek rahatsız oldugun biri varsa. Bu forum üzerinde yapılan tartışmalara hiç anlam veremiyorum senelerdir, gereksiz o yüzden kavga etmek