Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.303
- 30.141
- 1.988
Yaptı. Şahinbey sucuklarda haftasonuna özel %20 indirim varmışSucukcular aciklama filan yaptimi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptı. Şahinbey sucuklarda haftasonuna özel %20 indirim varmışSucukcular aciklama filan yaptimi.
Tete izledin mi panada, boş kale 2 gol attı diye mi? Yine top kaybi 1. Tete.Zaniolo gittiği her hoca lanet okudu? Zaha severim ama asla kanat oynayamaz, git gel yapacak fizik ve hız yok. Kerem dışında giden hiçbir oyuncu kayıp değil bence.Tete Zaha hatta zaniolo bizde olmadı değil bence Okan yedi bitirdi hepsini
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artık transfer yapamadıklarına sevinir hale geldikNETTete Zaha hatta zaniolo bizde olmadı değil bence Okan yedi bitirdi hepsini
Kongre üyeleri de davete icabet etmeye başladı.
Florya ihalesine bakan kurulun başkanı değil mi zaten? Daha geçen kendisinin açıklaması vardı başkan olmayacağına dair o yüzden sanmıyorum. Erden Timur'un da şirketlerinde sorun var diyorlar bu emlak piyasasının mevcut hali yüzünden o da olmaz. Sanırım Eşref H ki onunda bu yükümlülüklere geleceğini pek sanmıyorum. Sühely Batum olur herhalde.Adnan polat hazırlanıyormuş. Florya bir şekilde yenilecek anlaşılan.
Yok ya zaniolo bizde olmazdi en azindan kanat olarak. Ki gittigi takimlarda da olmadi veya sakatlik yuzunden göremedikTete Zaha hatta zaniolo bizde olmadı değil bence Okan yedi bitirdi hepsini
lan harbi eti puf gibi adamsın yaw :dBari tete kalsaydi
Ula Finlandiya yaşıyorum. Elimden geldiği kadar türkiyenin leş gündeminden kaşınmaya çalışıyorum. Bi tam adam akıllı Galatasarayı takip ediyorum, onda bile yaşlandım 1 ayda.. Hayat enerjimi sömürüyor bu çapsız lar.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Almasinlar ozaman, okadar para basmaya gerek yok ona.24 saat kala baskasina gidip alamazlar artik.