Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete Zaha hatta zaniolo bizde olmadı değil bence Okan yedi bitirdi hepsini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tete izledin mi panada, boş kale 2 gol attı diye mi? Yine top kaybi 1. Tete.Zaniolo gittiği her hoca lanet okudu? Zaha severim ama asla kanat oynayamaz, git gel yapacak fizik ve hız yok. Kerem dışında giden hiçbir oyuncu kayıp değil bence.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bari kesin yatmış herhalde Zalewski :asd: Artık transfer yapamadıklarına sevinir hale geldik

Önceden de kötü transfer dönemleri olmuştu ama çoğunda ffp dolayısıyla yırtık 5 lira bantlıyorduk ona rağmen şundan daha kötüsü olmadı, ona 10 buna 20 verip bu kadar rezil bir süreç yönetilmesi aklıma kasıttan başka birşey getirmiyor

Adnan polat hazırlanıyormuş. Florya bir şekilde yenilecek anlaşılan.
Florya ihalesine bakan kurulun başkanı değil mi zaten? Daha geçen kendisinin açıklaması vardı başkan olmayacağına dair o yüzden sanmıyorum. Erden Timur'un da şirketlerinde sorun var diyorlar bu emlak piyasasının mevcut hali yüzünden o da olmaz. Sanırım Eşref H ki onunda bu yükümlülüklere geleceğini pek sanmıyorum. Sühely Batum olur herhalde.

Tete Zaha hatta zaniolo bizde olmadı değil bence Okan yedi bitirdi hepsini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok ya zaniolo bizde olmazdi en azindan kanat olarak. Ki gittigi takimlarda da olmadi veya sakatlik yuzunden göremedik

Ama tete ve zahaya katiliyorum

Ṣurda sonuclara göre maks 5 haftasi kaldi okanin, cok guzel kendi ayagina sikti. Bir insan 2 sampiyonluktan sonra anca bukadar kendinden nefret ettirirdi, ayni sey yönetim icinde gecerli

Bravo gercekten tebrik etmek lazim

Beyler biz Zaha-Tete-Kerem'i niye gönderdik ? Maaşını veriyoruz üstelik ikisinin sanırım. Okan'ı şutlasak daha kardaydık.

kulüp her anlamda rezil yönetiliyor emre utkucan denen arkadaş nerde hiç mi önereceği isim yok madem belirli liglerden adam almaya becerileri yok birilerini önersin oda yok arkadaş..

Ula Finlandiya yaşıyorum. Elimden geldiği kadar türkiyenin leş gündeminden kaşınmaya çalışıyorum. Bi tam adam akıllı Galatasarayı takip ediyorum, onda bile yaşlandım 1 ayda.. Hayat enerjimi sömürüyor bu çapsız lar.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dünyanın en sıkıcı ülkesinde
sana atraksiyon yaşatıyor gs daha ne istiyorsun

Karakullukcunun hangi duyumu tutmuş da Adnan Polat'ı ciddiye alıyorsunuz. Adnan Polat girmez artık başkanlık işlerine hem bizim kongre de seçmez onu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt