- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
Yarın gece atış serbest yapılmalı yönetimden talebimdir saygılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak bu şekilde zengin oluyorlar. Yapamayacağı işlere giriyorlar ne için Florya, Riva’dan voleyi vurmak için. Biz topa bakarken perde arkasından neler götürüyorlar belli değil.Bu adamlar nasıl zengin olmuş,nasıl milyonlarla oynuyorlar aklım almıyor. Şerefsizim ben şuanda bunların yerinde olsam 40 tane adam indirmiştim uçaktan. Hatta forumdan 3-4 adam toplayalım bunlardan daha çok iş yapar. Bu kadar kepazelik yeter yahu.
dünyanın en sıkıcı ülkesinde
sana atraksiyon yaşatıyor gs daha ne istiyorsun
Boṣ olsun zira bu isteklere evet demek mumkun degilItalyanlar duyurdu, bu gece son kez (artik bu kac oldu bilemiyorum) Zalewski ve menajeri ile konusacaklar.
Ya bizimkiler masadan eli bos donecek ya da astronomik bir kontrat ile oyuncuyu alip getirecekler.
En doğru bilgiler için son 18 dakikaOffff şu olaylardan sonra bir de sampiyon olursak mental olarak 1 adım atma ihtimali kalmaz fenerin seneye
Yapma üstad dün eti puf cok güzel dedim diye 24 saat ban attilarlan harbi eti puf gibi adamsın yaw :d