Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamlar nasıl zengin olmuş,nasıl milyonlarla oynuyorlar aklım almıyor. Şerefsizim ben şuanda bunların yerinde olsam 40 tane adam indirmiştim uçaktan. Hatta forumdan 3-4 adam toplayalım bunlardan daha çok iş yapar. Bu kadar kepazelik yeter yahu.
Tam olarak bu şekilde zengin oluyorlar. Yapamayacağı işlere giriyorlar ne için Florya, Riva’dan voleyi vurmak için. Biz topa bakarken perde arkasından neler götürüyorlar belli değil.

Italyanlar duyurdu, bu gece son kez (artik bu kac oldu bilemiyorum) Zalewski ve menajeri ile konusacaklar.

Ya bizimkiler masadan eli bos donecek ya da astronomik bir kontrat ile oyuncuyu alip getirecekler.
Boṣ olsun zira bu isteklere evet demek mumkun degil

Ama bizim beceriksizlere taraftar guzel bi karsilama yapmali. Yok öyle koca kulubu rezil edip elini kolunu sallayarak dolasmak

Yaw kardeşim 1 adamın gelmeyeceği ilk 1 - 2 gün belli olur. Deli aşık gibi günlerce ısrar aptallık

Derhal bu top görünümlü bireyden vazgeçilip rui 10m karşılığında alınmalı ve akıl değil para transferi yapılmalı

Napoli bize bu sene iyi söver
Neden derseniz Osimhen i felan sol kanata çevireceğiz bu gidişle
Ya da Batshuayi felan solda oynasın
Ne yapacağız başka

Zalewski den artık gelse de hayır gelmez eksik mevkileri kiralık yabancı yedek yerli filan doldurup son günü değerlendirmek lazım

Uğur Karakullukçu: “Galatasaray, daha Zalewski ile anlaşmadan topluca gitmişler Roma’ya! Akıllanmadılar, Doue de Hermoso da olanlardan!”

Bizim beceriksizlerin pazarlıkta yaptığı en büyük hata > sadece paraya güveniyorlar.

Sadece para olunca, işte böyle elalemin ergeni senden 3M maaş + imza parası ister.

Bu işlerde başarılı olmak için yalnızca para yeterli değildir. İyi bir ikna kabiliyetine, karşındakini kulübün, ülkenin ya da projenin cazibesine inandırma becerisine ve en önemlisi samimiyete sahip olmak gerekir.

full time scouting yapayım her sezon kulube 1e10 sattıracak iki topçu bulurum!!!!

hiç öyle yok bütçe mütçeyede gerek yok

bana beleşe bir iptv
10 bin euro maaş (14 ay isterim)
birde limitsiz redbull stoğu
senede 20 tanede uçak bileti ve konaklama
hiç ekibede gerek yok kendim yaparım herşeyi

illa wonderkid bulmamada gerek yok
arada sırada beleşe nwakaemelerde bulurum

abv emre utkucan ve 143 iqlu müritleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt