Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parades diyorlar doğru mu acaba? Arkadaş başka takım kalmadı mı dünya üzerinde?

Başka nedeni var mı bilmem ama bu ballo toure nası bi çöpse u-23 e göndermişler.

vay be 50 milyon harcayıp hala bu kadar eksik takım bırakmak

Bunlar transfer falan yapamazlar,bu versile ile bu çapsızlardan umarım kısa sürede kurtuluruz.

tamam reis yedir işte
klavye delikanlılığı yapma icraat yap
Konya Kulesite AVM'nin önünde 30dk sonra olacağım. Sucukcu knklarını getir, sizi kalın uzun sucuklarımla doyuracam. Bir de tezarruat tutarsınız alışıksınız. Ayrıca hastane masraflarınız tarafımdan karşılanacak.

Osimhen'i aldığımız bir transfer nöbetini unutmak istiyorum.
En acilinden Mehmet beyi kürsüye alalım;

Ekli dosyalar

• 1726147382599.webp
    1726147382599.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 19
Takip etmeyin o zaman. Yonetim iş yapamıyor suçlusu muhabir mi oluyor?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsi suçlu, en az yönetim kadar onlarında hatası var taraftarın aklıyla dalga geçmeyecekler bu yönetimin bir tane bile haberine güvenmiyorlarsa emin şekilde paylaşmayacaklar üstüne iddaalı konuşmayacaklar.

Kesinlikle aurier 2 olacak yaw posası çıkmış adamın burada kritik nokta jakobs ve jelertin performansı..Bu 2 herifin ortalama üstü katkı vermesi lazım..
3-5-2 oynarsak stoperlerde derinlik sıkıntısı, kanat beklerde ve orta sahada derinlik ve kalite sıkıntısı çekeceğiz

4-4-2 oynarsak beklerde ve kanatlarda derinlik ve kalite sıkıntısı, orta sahada görece uyumsuzluk çekeceğiz, Torreira-Sara ikilisinin orayı taşıması için kenarların çok başka tarzda olması lazım

Jakobs, Jelert, Sara üçlüsü çok iyi ve istikrarlı sezonlar geçirseler bile stoperden yahut kanatlardan patlayabiliriz yani. Hatta transfersiz kapatırsak kanattan patlama garantili şu an

İki tane herhangi topçu kiralasınlar bir orta saha bir de sol kanat bek ve 3-5-2 ile yolumuza devam edelim

He bu arada forumdada görüyorum sucuk ekmekçiler burdada fazlasıyla var. Sesi çıkanın sesini bastırmaya çalışıyosunuz ama yemezler onurunu şerefini üç kuruşluk sucuk ekmeğe satanlar size yazıklar olsun amacınız Galatasaray değil cebinizi doldurmak aynı başkanınız gibi yanak okşatmayı çok seviyorsunuz ama başkanınıza laf söyleyeni hemen ezmeye kalkıyosunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkesi doğru yere focusladık bir sen kaldın.

okan'ın hataları çok. gitsin. okaaaannn (mor suratlı eleman) okaaaannn.

tamam şimdi doğru yere focuslanalım:

anlaşılmış, bitmiş adamı bitirmeye gidip bitiremeyen, ne yaptığını bilmeyen bir yönetim var yahu. bari bu günlük yönetiiiiimmm de yahu. :d
Dursun ve ahlatçi tayfasının 1 nolu düşmanıyım

Okanın da

El ele tutuşup beraber defedilecekler

Ya burdan anlastik diye özel ucakla yola cikiyor adamlar,3 gündür görüsüyorlar anlasamiyorlar ve suclu hoca oluyor öyle mi

Hoca kadar kafaniza tas düssün ulan görmüyormusunuz adamlar kendi reklamlari icin kulube zarar veriyorlar osimhen transferinde bile transferi bitiren isimler gardi ve okan hoca ama oyuncuyla ilk poz veren kendi reklami icin hatipoglu

Aylardir kendi cikarlari icin hareket ediyorlar,hoca doue’yi istedi sag beke neden almadilar bir düsünün anlasilan oyuncudan vaz gectiler sirf gardi transferin icinde diye erden timur izleri olmasin diye

Geçen seneki şampiyonluk 2.yarıda tek kulvarda geldi onda bile zar zor aldık bu senekinin mümkünatı dahi yok.

An itibarıyla geniş rotasyonlu kadrolara bakınca 3'ncü olursak iyi derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt