Güven Köse
Sarı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 181
- 100
- 238
Parades diyorlar doğru mu acaba? Arkadaş başka takım kalmadı mı dünya üzerinde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takip etmeyin o zaman. Yonetim iş yapamıyor suçlusu muhabir mi oluyor?Yönetimi yalamayacaklar ya da taraftara atar gider yapmayacaklar hoca çıkıp eğilip domalmadan diye laf etmiyor.
Konya Kulesite AVM'nin önünde 30dk sonra olacağım. Sucukcu knklarını getir, sizi kalın uzun sucuklarımla doyuracam. Bir de tezarruat tutarsınız alışıksınız. Ayrıca hastane masraflarınız tarafımdan karşılanacak.tamam reis yedir işte
klavye delikanlılığı yapma icraat yap
Hepsi suçlu, en az yönetim kadar onlarında hatası var taraftarın aklıyla dalga geçmeyecekler bu yönetimin bir tane bile haberine güvenmiyorlarsa emin şekilde paylaşmayacaklar üstüne iddaalı konuşmayacaklar.Takip etmeyin o zaman. Yonetim iş yapamıyor suçlusu muhabir mi oluyor?
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3-5-2 oynarsak stoperlerde derinlik sıkıntısı, kanat beklerde ve orta sahada derinlik ve kalite sıkıntısı çekeceğizKesinlikle aurier 2 olacak yaw posası çıkmış adamın burada kritik nokta jakobs ve jelertin performansı..Bu 2 herifin ortalama üstü katkı vermesi lazım..
Dursun ve ahlatçi tayfasının 1 nolu düşmanıyımherkesi doğru yere focusladık bir sen kaldın.
okan'ın hataları çok. gitsin. okaaaannn (mor suratlı eleman) okaaaannn.
tamam şimdi doğru yere focuslanalım:
anlaşılmış, bitmiş adamı bitirmeye gidip bitiremeyen, ne yaptığını bilmeyen bir yönetim var yahu. bari bu günlük yönetiiiiimmm de yahu. :d
Hadi gene orta saha sayisal olarak var onada eyvallah da. Lan kanat kalmadi sayi olarak da yoktakımda kanat yok
orta saha yok
hey yavrum hey
Sinirliyiz şu anKonya Kulesite AVM'nin önünde 30dk sonra olacağım. Sucukcu knklarını getir, sizi kalın uzun sucuklarımla doyuracam. Bir de tezarruat tutarsınız alışıksınız. Ayrıca hastane masraflarınız tarafımdan karşılanacak.