- 25 Temmuz 2011
- 7.297
- 4.243
- 1.938
kimseyi alamzlar ya da son dakika ultra mega cop biri gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok GökhanimSakin olmakta fayda var
Adamı ikna edememişler kiLan verin Roma'nin istedigi parayi artik bu saatten sonra B plani diye birsey olamaz, sol kanatta adam yok adam biri sakatlansa bu defa sistem/taktik hep bok olacak alin getirin su cocugu.
10 diyorlarsa 10, 12 diyorlarsa 12. Bu saatten sonra 2-3 milyonun hesabi olmaz gec kaldiniz cunku.
Adami hasta ederler yeminle.
Geçen sezo Lig+Kupa toplam 224 dk. oynamışBallo tourede tek tesellim 27 yaşında olması oyuncunun durumunu bilmiyorum![]()
Kulube yakin kaynaklar oyuncu tarafinda sorun olmadigini yaziyor, suan sorunun bonservis oldugu deniliyor.Adamı ikna edememişler ki
Messiyide getirseler , istemiyorum bu yönetimi o yüzden benim gibi sakin olun reisYok Gökhanim
Rabiot, Ebimbe ve Zalewski indirseler bile sakin olmakta fayda yok.
Çünkü sadece göz boyamaya calisiyorlar. Bu yangınla bu isin istifaya kadar gitmesi gerek. Çünkü hic kimse bu yönetimi ve sportif direktörü istemiyor.
3 aydır şunu yazıyorum ben. Parlama yapmış büyük takımların izlediği adamlara gitmeye gerek yok, zaten bu adamlar 15den 20den aşağıya gelmez. Gidin Scout ekibine danışın zaten yeterince yıldızımız var diyoruz ama dinletemdik kimseye. Hala isim peşindeler, çok yanlış işler çok.güney amerikadan bari bir adam baksaydınız
scoutun elinde eminim daha uygun maliyetli ve kolay oyuncular da vardır
onlara danışsaydınız
mecbur musunuz sırıtarak poz vereceğiniz transfer yapmaya