Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimseyi alamzlar ya da son dakika ultra mega cop biri gelir.

Lan verin Roma'nin istedigi parayi artik bu saatten sonra B plani diye birsey olamaz, sol kanatta adam yok adam biri sakatlansa bu defa sistem/taktik hep bok olacak alin getirin su cocugu.

10 diyorlarsa 10, 12 diyorlarsa 12. Bu saatten sonra 2-3 milyonun hesabi olmaz gec kaldiniz cunku.

Adami hasta ederler yeminle.
Adamı ikna edememişler ki

Sadece dursun u değil bu beceriksiz muhabirlerin meslek hayatını bitirmemiz lazım hepsini yiyeceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok Gökhanim

Rabiot, Ebimbe ve Zalewski indirseler bile sakin olmakta fayda yok.

Çünkü sadece göz boyamaya calisiyorlar. Bu yangınla bu isin istifaya kadar gitmesi gerek. Çünkü hic kimse bu yönetimi ve sportif direktörü istemiyor.
Messiyide getirseler , istemiyorum bu yönetimi o yüzden benim gibi sakin olun reis

Olur , Burada bir yerdeyim rtaş :asd:
1000020778.webp

ulaan en sonunda buldum bu arkadaşı.

allah aşkına bakın temmuzun ortası. biz uyarıyoruz. bu günleri oralardan uyarıyoruz.

adam neler yazmış yaw.

inanılmaz yahu.

temmuz ayına geri dönersek

2 yıl şampiyon olmuş, parası olan ,itibarı olan ve ihtiyacı çok olmayan bir takımı 2 ayda kaosa soktular

istesen yapamazsın

güney amerikadan bari bir adam baksaydınız

scoutun elinde eminim daha uygun maliyetli ve kolay oyuncular da vardır

onlara danışsaydınız

mecbur musunuz sırıtarak poz vereceğiniz transfer yapmaya
3 aydır şunu yazıyorum ben. Parlama yapmış büyük takımların izlediği adamlara gitmeye gerek yok, zaten bu adamlar 15den 20den aşağıya gelmez. Gidin Scout ekibine danışın zaten yeterince yıldızımız var diyoruz ama dinletemdik kimseye. Hala isim peşindeler, çok yanlış işler çok.

İnsanlar bu takım 3-5-2 oynayamaz yazıyor. Aksine bu takım 3-5-2 dışında bir şey oynayamaz artık. Yazdığınız 4-3-3'ler, 4-3-1-2'ler, 4-4-2'ler... Hepsi olmayacak işler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt