Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1726160634866.webp

Ötüyorlardi birde transfer yapmak için transfer yapmayacaz diye Mario Rui Ballo Toure gibi kanat desen değil sol bek desen Jakops u almışsın alternatif olarak karşımıza çıkarıyorsunuz.Arias kanattı Lauirente kanat Zalewski kanat sen alternatif olarak Mario Rui ve Ballo Toure yi belirlemissin.

Beka Beka gelirse boğaz köprüsünden atlar, reis geçerken kendisini durdurmaya çalışsa o bile kurtaramaz.

Bu is artik prestij meselesidir. Ben boyle bir donemde bu kadar cok oyuncu tarafindan ret yedigimizi hatirlamiyorum. Yok pahali olur yok devre arasi yapalim falan bunlari gecelim.

3 gundur senin ozel ucagin Italya'da bekliyorsa o ucak bos geri gelemez. Gerekirse daha cok verecegiz ve alacagiz artik buradan donus yok. Milllete tassak malzemesi olmaktan bikkinlik geldi.

Bu kadar rezilligi kaldirabiliyorlarsa cekip gitsinler kulupten.

Ayın 3ü ile 5i arasındaki o sessiz ortamın aynısı. Son gün x oyuncusuyla anlaşılacak uçak hazır bekliyor haberleri çıkar yarın akşama kadar taraftarı inek gibi sağar karaktersiz duyumcular. Akşam da kendilerinin bu işlerde hiç payı yokmuş gibi yangına katılırlar.

Bu is artik prestij meselesidir. Ben boyle bir donemde bu kadar cok oyuncu tarafindan ret yedigimizi hatirlamiyorum. Yok pahali olur yok devre arasi yapalim falan bunlari gecelim.

3 gundur senin ozel ucagin Italya'da bekliyorsa o ucak bos geri gelemez. Gerekirse daha cok verecegiz ve alacagiz artik buradan donus yok. Milllete tassak malzemesi olmaktan bikkinlik geldi.

Bu kadar rezilligi kaldirabiliyorsa cekip gitsinler kulupten.
İstediğimiz oyuncu da özel uçak bekletilecek oyuncu değil, tarifili uçakla getireceğin oyuncu yahu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt